TRE PÅ PLASS: Ray Clemence, Phil Neal og Alan Kennedy er de tre som har fått plass på drømmelaget til nå.

Tippekampenes drømmelag - venstrebacken:Finalehelten

Han scorer avgjørende mål i fire finaler som Liverpool vant!


Tirsdag 06.02.2018 20:58 Liverpool.no LFCSCN

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.