LAGBILDE 1. AUGUST 1969: Bak: Livermore, Marsh, Evans, Lawrence, Clemence, Lloyd, Peplow, Wall, Lindsay. Stående: Moran (trener), Ross, Strong, McLaughlin, Byrne, Boersma, Hughes, Lloyd, Webb, Munn, Pritchard, Walsh, Carroll, Yeats, Waiters (trener). Sittende: Paisley (trener), Shankly (manager), Callaghan, Evans, Lawler, Hunt, Smith, Graham, St John, Thompson, Hall, Fagan (trener), Bennett (trener) Foran: Walsh, Rylands, Jeffs, Ukjent, Armstrong, Hughes, Johnstone, McAuley, Laing, Marshall, Caslin, Flood.

Steve Peplow, Liverpool 1965-71– Jeg gikk ut, Keegan kom inn

Han var en av dem som kjempet om å ta over etter Hunt og St. John, men greide ikke å forhindre at det endte opp med Keegan og Toshack.


Mandag 05.02.2018 19:24 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.