Variasjon4

Lokalavisens nye Liverpool-korrespondent:– Hver kamp tenker jeg: «Jeg kan ikke forstå at jeg er så heldig»

Paul Gorst har tatt over etter James Pearce som Liverpool-korrespondent i Echo. Kanskje vil han i sitt første år i jobben få rapportere om noe ingen av hans velkjente forgjengere fikk oppleve.


Mandag 14.10.2019 20:28[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.