Belønningen

Endelig er en pokal tilbake i premieskapet på Anfield igjen, og det ble en bokstavelig talt stor en. Vi kan stryke statistikker om hvor lenge siden Liverpool vant et trofé, eller hvor mange ganger på rad Jürgen Klopp tapte en finale. Triumfen mot Tottenham kom ikke som følge av en stor finale, men følelsen er likevel at sjelden har en seier vært mer fortjent.


Fredag 07.06.2019 16:25[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.