– Ikke enkelt for meg

På plass i Zagreb for landslagssamling var Dejan Lovren den ene av to spillere som møtte opp for journalister på spillerhotellet. Han snakket om Kroatias to kommende playoff-kamper mot Hellas i VM-kvalifiseringen, og svarte samtidig kort på spørsmål om sin egen situasjon.

– Min tilstand? La oss si det har vært bedre dager, sier Liverpool-forsvareren, ifølge det kroatiske nettstedet 24sata.hr.

Lovren har slitt med skader, spilt lenge med smerter, og ble utpekt som den store syndebukk etter nederlaget på Wembley i oktober. I etterkant mottok han drapstrusler via sosiale medier.

– Man kan ikke endre på ting som har skjedd. Jeg vil bare gjerne at den mørke skyen over meg skal fjernes, sånn at ting kan bli bedre. Det er ikke enkelt for meg. Kanskje det er interessant for alle andre, men jeg får tro det blir bedre snart.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 18:44

- Vi må holde på gode forsvarsvaner

21-årige Joe Gomez er fast inventar på et helrødt forsvar som slipper inn færre mål enn noen andre i engelsk toppfotball.

+
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+