Kløfta2040 Kløfta
Akershus

Vi var et par ihuga Liverpool supportere på Kløfta som ønsket å lage et samlingssted for alle med samme rødeinteresser som oss. Om du skulle bo i Gjerdrum, Jessheim, Borgen, Frogner eller andre steder i Ullensaker er dere mer en velkommne som medlemmer. 
Liverbirds Kløfta ble offisielt stiftet den 17.10.2010 der vi gjennomførte valg av styre, satte nivå for medlemskontigent, samt besluttet statutter for klubben.
Vi samles på Tom’s Matbar, de har skaffet de fleste kanaler som viser Liverpool sine kamper, og alle Liverpool’s kamper har 1. prioritet. Det blir også kamper der vi reiser til andre Liverbirds klubber for felles hygge og spenning.
Vi har laget en egen gruppe på Facebooksom du kan "søke" om medlemskap på. Søk opp "Liverbirds Kløfta", velg "søk" medlemskap og du er med når vi får godkjent deg. Dette medlemskapet vil selvsagt være gratis, det er kun det fullverdig medlemskapet som koster. Se mer informasjon under Medlemsinformasjon
Vi kommer til å legge ut informasjon og invitasjon til samlinger via facebook sidene, så det er veldig lurt å ha sin egen konto. 
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.”
Bill Shankly
Webadressen vår: www.liverbirds-klofta.comher finnes det en del statisk informasjon, Facebook benyttes til daglige/ukentlige oppdateringer
Kontaktinformasjon: Bjørn M. Riiber – 92 01 84 98
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2018 kl 22:06

Marko Grujic viser fremgang i Cardiff

Laget fra Wales er ubeseiret etter at Marko Grujic kom dit på utlån fra Liverpool, og serberen blir stadig bedre i Championship.

+
19.02.2018 kl 19:28

Amerika, treningsleir i Europa og generalprøve på Anfield

James Pearce i Liverpool Echo antyder hvilke sesongforberedelser Jürgen Klopp legger opp til før 2018/19.

+
19.02.2018 kl 13:20

Taktiske endringer utløste målrushet

Mohamed Salah om hvordan Jürgen Klopp har fått det beste ut av ham.

+
19.02.2018 kl 10:59

West Hams scouser har en god statistikk på Anfield

Aaron Cresswell spilte for Liverpool som guttunge.

+