FAQ

Kontakt oss

Telefon: 2107 2539 (man-fre 0900-1500)
Email: [email protected]
Ta gjerne kontakt med oss via Facebook.

Trenger du turtips til Liverpool? Reise, billetter eller tips om byen, sjekk her.


Hvordan blir jeg medlem?
Meld deg raskest og enklest inn på nett. Velger du å betale online, får du gyldig medlemsbevis raskt tilsendt og du kan straks opprette bruker, etc. Det er også mulig å be om giro, men da tar prosessen lengre tid.

Lengden på medlemskapet
Medlemskapet gjelder verken for året eller sesongen, men gjelder for 12 måneder (8 utgaver av Kopite for hovedmedlemskap). Hvis du melder deg inn i oktober så skal du fornye oktober neste år.

Hvordan kan jeg bytte medlemskapstype?
Du kan enkelt bytte ved fornyelse. Sjekk info på giro eller info du mottar fra oss. Hvis du vil bytte midt i perioden så kontakt: [email protected].

Hvor ofte kommer medlemsbladene ut?
The Kopite utkommer åtte ganger i året. Det er normalt ca 6 uker mellom bladene, unntatt på sommeren. Da er det litt lengre avstand mellom bladene.

Mottar alle medlemskapene bladet på print eller digitalt?
Nei, kun de med hovedmedlemskap får bladet i posten. Digitalt og juniorklubb kan også lese bladet digitalt. Familiemedlemskapene mottar ikke bladet.

Hvor mange blader har jeg tilgang på digitalt?
Du har tilgang til de åtte siste utgavene.

Hvordan får jeg beskjed om at bladet har kommet ut?
Når ny utgave er klar sender vi deg en mail med info om innholdet i siste utgave. Det er viktig at emailen vi har registrert på deg er riktig.

Får jeg medlemskort hver sesong?
Alle nye medlemmer mottar et fysisk medlemskort fra oss. For eksisterende medlemmer så kommer det digitalt (krever innlogging Liverpool.no). Hvis du likevel ønsker et fysisk medlemskort så kontakt oss på [email protected] så sender vi ut kostnadsfritt.

Hvordan bestiller jeg tur til Liverpool?
Du må kontakt vår samarbeidspartner Ving direkte (sjekk reisesidene). Turene er kun åpne for medlemmer. Telefon: 2315 5850. Email: [email protected].

Hvordan kan jeg handler souvenirer til medlemspriser?
Gå til www.KopShop.no og logg inn med din bruker hos oss slik at du blir verifisert som betalende medlem. Sjekk mer info her om pålogging og medlemspriser. Telefon KopShop: 4840 0042.

Hvordan stopper jeg medlemskapet?
Hvis du ikke lenger ønsker å stå som medlem så send en kort mail til [email protected] og be oss slette medlemskapet.

Hvordan oppretter jeg bruker?
Hvis du har et gyldig medlemskap kan du opprette bruker. Bruker trenger du blant annet til KopForum. Når du er innlogget, klikk på Login og Min Profil, gå til feltet for brukernavn og velg bruker. Mer info her.

KID fungerer ikke?
Hvis du får opp den meldingen i nettbanken så sjekk kontonummer på betalingsinfo fra oss. Det er viktig at det kontonummer bruker, og ikke eventuelt gammelt kontonummer du har liggende i nettbanken.