Åtte landskamper for England i 2017

Liverpools bukett med spillere på det engelske landslaget får fire landslagsopphold dette kalenderåret, hvorav tre er i klubbsesong.

13. feb 2017 kl 19.42 Torbjørn Flatin

Neste opphold er i siste halvdel av mars, da England spiller privatlandskamp borte mot Tyskland onsdag 22.mars og kvalifiseringskamp til VM søndag 26.mars på Wembley mot Litauen.

Det vil gi Liverpools engelske spillere nesten en uke til å forberede seg til derbyet mot Everton på Anfield, foreløpig terminfestet til lørdag 1.april.

Jordan Henderson, Adam Lallana, Nathaniel Clyne og Daniel Sturridge er som regel med i den engelske landslagstroppen, mens James Milner som kjent har gitt seg med spill for England. England har stø kurs for VM-sluttspillet i Russland, som vil starte i midten av juni 2018.

Øvrige landslagsspillere for Liverpool vil ha et lignende program som de engelske spillerne, som ikke kan starte sin sommerferie før i midten av juni. Lørdag 10. juni spilles en prestisjefylt bortekamp mot Skottland på veien til VM, mens Frankrike borte venter tre dager senere i en privatlandskamp.

VM-kvalifiseringen for Europa avsluttes i to bolker, tidlig i september og tidlig i oktober til neste sesong.

England møter Malta borte fredag 1. september og Slovakia hjemme mandag 4. september.

Premier League 2017/18 starter lørdag 12. august.

Torsdag 5.oktober er det mer landslagsspill med Slovenia som motstander på Wembley, før VM-kvalifiseringen avsluttes med Litauen borte søndag 8.oktober.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]