HOLDT NULLEN:  Simon Mignolet beholdt plassen og holdt nullen mot Huddersfield.

– Jeg vet at jeg spilte en dårlig kamp

Simon Mignolet har lagt Tottenham-kampen bak seg.

Etter at Liverpool tapte 4-1 mot Tottenham på Wembley, haglet kritikken mot Dejan Lovren, Simon Mignolet og forsvaret. 

Det ble spekulert i at Jürgen Klopp skulle sette begge to utav laget mot Huddersfield, men da lagoppstillingen kom, var begge navnene på lista. Lovren skadet seg i oppvarmingen, mens Mignolet sto i 90 minutter og holdt nullen.

– Etter Tottenham-kampen trengte jeg ikke å bli fortalt at jeg hadde hatt en dårlig kamp. Det handler om å ikke grave deg ned, men samtidig vite at du kunne gjort bedre, så du må jobbe for å fikse det, sier målvakten til Liverpool Echo.

Mot Huddersfield fungerte forsvaret langt bedre.

– Jeg hadde ikke så mye å gjøre, men samtidig kan en gi under for presset. Det skal ikke skje med meg. Jeg skal bare spille så bra jeg kan, og dersom laget mitt trenger meg skal jeg prøve å hjelpe. Alle foran meg forsvarte seg bra, så det gjorde livet lett for meg. Guttene fortjener skryt for å holde nullen.

Liverpool klarte ikke å få ballen i mål de første 45 minuttene, men tre scoringer i den andre ga en etterlengtet seier.

– Det var ikke lett i den første omgangen, fordi de lå dypt og det var ikke så mye rom for å skape sjanser. Og så hadde vi straffen som ikke gikk inn. Vi måtte holde roen, og manageren snakket om hva vi kunne gjøre bedre, og hva vi gjorde bra siden vi ikke fikk noen kontringer imot.

– Vi måtte sørge for å ha mer bevegelse på topp for å skape sjanser i den andre omgangen, og vi fikk en tidlig da Daniel scoret. Da åpnet det seg opp for oss. Vi fikk mer frihet, og spilte fotballen vi kan, og vant fortjent til slutt.

Del

Simon Mignolet

28.12.2017 16:12

Mignolets første 200

25.12.2017 12:21

Mignolet feirer jul sammen med sin kjære

24.12.2017 08:50

Utelukker ikke rotasjon også på keeperplass

Jürgen Klopp ville ikke garantere Simon Mignolet startplass etter tabben mot Arsenal.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 14:19

– Vil ikke slippe Woodburn nå

Jürgen Klopp forklarer hvorfor 18-åringen blir ut sesongen.

+
19.01.2018 kl 13:17

Salah har vært syk

Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

+
19.01.2018 kl 13:05

– Karius må prestere, han er nå vår nummer én

Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

+
19.01.2018 kl 12:15

Goretzka signerte for Bayern

Jakten på den tyske midtbanespilleren er offisielt over.

+