Nederland og Wijnaldum på vei ut av VM

Det ble bare seire for Liverpools representanter i lørdagens VM-kvalifieringskamper, men Georginio Wijnaldum og Nederland må likevel høyst trolig sitte hjemme under sluttspillet.

8. okt 2017 kl 00.13 Torbjørn Flatin

Til tross for to sene mål og seier borte med 3-1 mot Hviterussland, så må det et lite under til om Nederland skal komme til Russland 2018. Siden Sverige vant 8-0 mot Luxemburg må nemlig Nederland score minst sju mål hjemme mot svenskene i siste kamp på tirsdag for å kunne komme til playoff. Georginio Wijnaldum spilte hele kampen mot Hviterussland og pådro seg et gult kort.

Ragnar Klavan spilte sin landskamp nr. 121 og var kaptein da Estland enkelt vant 6-0 på Gibraltar, men estlenderne er ikke i nærheten av noe avansement.

Belgia var klare for sluttspillet før helgens kamper, og vant 4-3 mot Bosnia i en fartsfylt kamp spilt på en dårlig gressmatte. Simon Mignolet og Divock Origi satt på benken gjennom hele kampen.

Sadio Mané spilte 87 minutter for Senegal borte mot Kapp Verde. Da ledet gjestene 1-0 og økte også til 2-0 før sluttsignalet lød. Senegal leder dermed sin gruppe med 8 poeng på 4 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]