Tropp på 21 spillere

Liverpool FC har med seg 21 spillere til kampen mot Maribor i Slovenia.

16. okt 2017 kl 13.00 Einar Kvande

Liverpool møter de slovenske mestrene Maribor i sin tredje kamp i gruppespillet i Champions League, etter å ha spilt uavgjort mot Sevilla og Spartak Moskva i de to første kampene.

Følgende spillere er med på flyet til Slovenia: Karius, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Coutinho, Salah, Gomez, Henderson, Sturridge, Grujic, Klavan, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Mignolet, Can, Robertson, Solanke, Matip, Ward, Alexander-Arnold.

18-mannstroppen fra kampen mot Manchester United er med andre ord spedd på med Danny Ward, Andy Robertson og Marko Grujic. Det betyr at Jürgen Klopp ikke har fått noen nye skadebekymringer etter kampen mot United.

Liverpool Echo forventer at Loris Karius vil erstattet Simon Mignolet mellom stengene. Det er også en mulighet for at innbytterne mot United, Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Sturridge og Dominic Solanke, slipper til fra start i Maribor.

Den skadede duoen Adam Lallana og Sadio Mané er naturligvis ikke med i reisefølget, mens den tredje langtidsskadede spilleren, Nathaniel Clyne, som kjent ikke kom med i Champions League-troppen på grunn av sine ryggproblemer.

Ben Woodburn vil nok en gang være en del av Steven Gerrards U19-tropp til UEFA Youth League-kampen mot Maribor i morgen ettermiddag.

Jürgen Klopp og en av spillerne vil stille til pressekonferanse i Slovenia klokken 18.00 i kveld. Deretter vil Liverpool-troppen trene på Stadion Ljudski vrt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]