England - Spania 5-2:Vant VM etter at Brewster startet opphentingen

Rhian Brewster kunne krone et fantastisk mesterskap med scoring også i finalen.

28. okt 2017 kl 18.31 Arve Vassbotten

Det så dårlig ut for England i starten av VM-finalen for U17 da Spania ledet 2-0 etter 30 minutter. Begge de to første målene ble scoret av Gomez.

Men ett minutt før pause startet England opphentingen. Nok en gang var det Liverpools Rhian Brewster som scoret for England. Sessegnon la inn fra høyre, og Brewster headet forbi keeper. Det var hans 8. mål i turneringen.

I andre omgang snudde England kampen totalt. Morgan Gibbs-White utlignet etter 58 minutter, Phil Foden sendte England i ledelsen etter 70 minutter, og da raknet det helt for Spania. Etter ytteligere scoringer av Guehi etter 84 minutter og et nytt av Foden etter 88, vant England 5-2 i finalen.

At England gikk seirende ut av VM for U17 har Liverpool-spilleren Brewster mye av æren for. Han scoret hattrick i både kvartfinalen mot USA og semifinalen mot Brasil, i tillegg til sin scoring i finalen og en gang tidligere i mesterskapet.

– Rhian, gratulerer fra alle oss i Liverpool. Vi er veldig stolte. Ha en fin fest med coca cola, ikke noe alkohol, sa Jürgen Klopp i en hilsen til Brewster etter lørdagens kamp.