– Vi gjorde en god jobb

Philippe Coutinho syntes det var herlig å være med på en storseier i Champions League.

18. okt 2017 kl 12.00 Einar Kvande

7-0 over Maribor på Ljudski vrt var i overkant av hva brasilianeren hadde forventet på forhånd. Selv gjorde han kampens andre mål, og ble dermed den første Liverpool-spilleren siden Steven Gerrard i mars 2014 til å score i fire bortekamper på rad.

– Laget var veldig fokusert fra første fløytesignal av, uttaler Coutinho til UEFA.com.

– Det er en stund siden sist vi vant så overbevisende. Vi har skapt mange sjanser uten at vi har greid å omsette dem i scoringer. Men i denne kampen gikk det veien for oss, og vi gjorde en god jobb.

– Nå må vi bare fortsette å jobbe hardt og trene hardt for å holde dette gående. Vi skal spille en kamp til mot dem, på hjemmebane. Det blir en vanskelig kamp, men vi håper å gjøre nok en god forestilling mot dem, avslutter Liverpools lille magiker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]