– Vi var uheldige, og det er veldig frustrerende

Georginio Wijnaldum følte at Liverpool fortjente mer enn ett poeng fra dagens kamp på St James' Park.

1. okt 2017 kl 21.20 Einar Kvande

Liverpool spilte 1-1 for andre gang denne uken, etter at de tok ledelsen takket være en Coutinho-perle. Dessverre varte ledelsen i bare 10 minutter, da Joel Matip var uheldig og klarerte ballen i leggen til en fremadstormende Joselu.

Liverpool hadde ballen mye i andre omgang, men klarte aldri å bryte ned et godt organisert Newcastle-lag.

– Vi scoret ikke på sjansene vi fikk, og det gjør dette så frustrerende, for jeg mener at vi fortjente å vinne, sier Georginio Wijnaldum til Liverpoolfc.com.

– Vi ga bort to sjanser, og den ene av dem ble det mål ut av. Den andre var på en dødball i andre omgang. Vi hadde klare sjanser. Gode muligheter til å score et mål til, men dessverre tok vi ikke vare på dem, fortsetter midtbanespilleren.

– Vi var rett og slett uheldige. Hadde vi scoret på de sjansene vi skapte ville ikke noen ha pratet om utligningen til Newcastle. Slike ting kan skje. Men fordi vi ikke tok vare på sjansene våre, samtidig som vi slapp inn et mål hvor vi ikke var nok konsentrerte, vil alle snakke om målet de scoret.

– Folk bommer ikke med vilje. Alle forsøker å score. Men vi er ikke heldige med avslutningene våre. Det er bra at vi skaper så mange sjanser, men vi må begynne å score mål på dem.

Nå er det to uker før Liverpool skal i ilden igjen, og da er tabelltoer Manchester United motstander på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]