Vurderer få endringer på laget mot Maribor

– Kanskje det kommer én, to, tre eller fire forandringer, sier Jürgen Klopp.

16. okt 2017 kl 17.32 Marius Rabben

Liverpool-manageren bekrefter at det ikke er noen skadenyheter fra møtet med Manchester United, og ønsker å beholde rytmen til laget i Champions League-kampen mot Maribor tirsdag.

– Som alltid er det noen få smeller her og der, men så langt har ikke legen kommet til meg og sagt at en spiller ikke er tilgjengelig, så vi har det samme, forklarer manageren til Liverpoolfc.com.

– Troppen er i god form. Jeg trenger ikke å si så mye om det, for jeg tror alle som er interesserte eller som har sett på kampene har fått med seg at vi fysisk sett er i god form. Jeg vet hvordan det høres ut når jeg sier dette hele tiden, ettersom vi ikke har fått resultatene vi ønsker, men det handler om å holde det gående, fortsette å gjøre riktige ting om igjen og fortsette utviklingen. Det er rom for utvikling, selvsagt, men formen generelt er bra. Det er det vi må beholde.

– Vi får se på det med rotasjon. Jeg tror ikke det er nødvendig, men kanskje det kommer én, to, tre eller fire endringer. Vi får se. Dette er en veldig, veldig viktig kamp, så – igjen – det er alltid en avgjørelse om rytme og å være vant til hverandre, eller få inn friske bein.

– Vi har mange kamper, men jeg tror ikke intensiteten i forrige kamp bør være et grunnlag for lagoppstillingen i denne kampen, sier manageren.

Karius fra start

Klopp bekrefter at Loris Karius igjen erstatter Simon Mignolet i Champions League, og tyskeren får dermed sin tredje strake kamp i turneringen.

– Ja, Loris skal starte. Hvis ingenting skjer på veien til Maribor, så starter Karius.

Liverpool har med seg 21 spillere i troppen til Slovenia, og skal gjennomføre en treningsøkt etter pressekonferansen som holdes kl. 18.

– Det er den samme troppen (som mot Manchester United), pluss noen få spillere ekstra, sier Klopp, som beskriver at intensiteten i det målløse nordvestderbyet gikk mer utover det mentale enn det fysiske.

– Det gikk ikke opp og ned, opp og ned, opp og ned ... Vi hadde ballen ganske mye, vi var veldig konsentrerte, og det er intenst, men den type intensitet kan man vanligvis komme seg fra på to dager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]