– Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

20. nov 2017 kl 00.28 Torbjørn Flatin

- Han var en gutt da han kom til Chelsea, på et tidspunkt da de hadde virkelig suksess og det var ganske vanskelig å slå igjennom, sier Jürgen Klopp når det blir snakk om den «forvandlingen» som har skjedd med Mohamed Salah siden sist han var i Premier League.

- Han er helt avslappet angående det. Det er klart at han gjerne vil vise at han er blitt litt bedre, men det visste alle allerede. Han er en mann nå.

- Dette er en fantastisk klubb, selv når vi taper. Det er lett å føle seg hjemme og velkommen på Melwood. Jeg kjenner ikke mange engelske klubber, men det er virkelig spesielt her. Alle de andre guttene likte ham fra første dag av. De visste de hadde en virkelig god spiller.

- Dette er Mo Salah perioden, fortsetter Klopp når det blir snakk om alle målene som nyervervelsen har scoret denne sesongen.

- Jeg har ikke noe problem med det. Det er velfortjent, men han er også veldig viktig når han ikke scorer siden han skaper rom. De spillerne vi har med fart er ikke der bare for kontringsspillet, det er ikke alltid mulig, det dreier seg om å tøye formasjoner og skape plass for andre.

- Du kan se at Roberto arbeider utrolig hardt, men han scorer ikke for øyeblikket. Sadio scorer heller ikke for tiden, men de arbeider for laget og så vil de ha sine perioder og vi vil snakke om dem.

- Mo har nå en gylden periode, og den vil dessverre ikke vare, slik er det for alle offensive spillere. Hvis han fortsetter slik han stevner nå vil han ende sesongen med noe sånt som 70 mål, som ikke er særlig trolig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]