Full tropp på langtur til Baku

Liverpools neste motstander kan sikre avansement i kveld, og kommer seint tilbake til London.

22. nov 2017 kl 12.18 Arild Skjæveland

Chelsea er Liverpools neste motstander, og kommer til Anfield lørdag kveld.

Dersom London-laget slår Qarabag i kveld, vil de være sikret avansement i Champions League. Laget ligger ett poeng bak Roma i gruppe C, og fire foran Atletico Madrid med to kamper igjen å spille. I siste kamp kommer Diego Simeone og Atletico til Stamford Bridge.

Samtidig spiller Atletico Madrid mot gruppeleder AS Roma, så det har blitt spekulert i om Antonio Conte vil rullere på laget og spare spillere til kampen mot Liverpool lørdag kveld. Chelsea slo Qarabag 6-0 hjemme, men har med seg alle sine beste spillere til Baku.

Liverpool spilte en kamp som kostet mye krefter tirsdag kveld, og returnerer til Merseyside fra Spania i dag.

Lang reise

Conte har med seg en full tropp til Aserbajdsjan, og det er bare de skadde spillerne Michy Batshuayi, Charly Musonda, Victor Moses og Kenedy som er igjen i London.

Turen til Baku er på 4000 kilometer hver vei, og flyturen er på seks timer. Chelsea vil ikke være tilbake i London før kl. 06 torsdag morgen, og derfor er lagets italienske manager alt annet enn imponert over de som har satt opp terminlisten, med kamp på Anfield lørdag 18.30.

– Den som setter opp terminlisten for ligaen må følge med. Det er veldig vanskelig når du spør meg om laget mitt kan ta igjen Manchester City når de setter oss i en slik situasjon. Jeg liker ikke å komme med unnskyldninger, men slik er det. Noen ganger synes jeg det er riktig å respektere jobben vår, sier Conte ifølge The Mirror.

Chelseas tropp: Courtois, Caballero, Rudiger, Alonso, Fabregas, Drinkwater, Kante, Morata, Hazard, Pedro, Bakayoko, Zappacosta, Willian, Cahill, Christensen, Azpilicueta, Luiz, Clarke-Salter, Sterling, Eduardo.

Kampen mellom Qarabag og Chelsea har avspark kl. 18.00, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]