Må vente på sjansen

Tredjekeeper Danny Ward spilte for Liverpool U23 mot Sparta Praha i går kveld.

29. nov 2017 kl 14.25 Einar Kvande

U23-manager Neil Critchley mener at Danny Ward må være tålmodig i sin søken etter førstelagsmuligheter i Anfield-klubben. 24-åringen tilbrakte forrige sesong på lån i Huddersfield, men har denne sesongen blitt avspist med en opptreden for førstelaget. I går spilte han for U23-laget i 1-0 tapet for Sparta Praha i Premier League International Cup.

– Jeg tror ikke utviklingen hans som keeper er uvanlig for en ung målvakt. Han er fortsatt ung. Det må vi huske, uttaler Critchley til ESPN FC.

– Han har sterk konkurranse på Melwood, men han må forvente å ha det. Danny tror på seg selv og er en fighter. Jeg er sikker på at om han fortsetter å prestere på trening slik han gjør nå, vil han gi manageren noe å tenke på, fortsetter U23-manageren.

Ønsket kamptrening

– Han er strålende. Han er litt av en type, Danny. Han har en god personlighet. Jeg synes han er blitt mer moden i den tiden jeg har kjent ham. Det er stort for våre unge forsvarsspillere å spille sammen med ham. Han snakker dem gjennom kampen.

– Han gjorde en flott strafferedning for oss også, noe som ikke er så overraskende ettersom han gjorde dette også på Wembley i vår. Forhåpentligvis føler han at han hadde nytte av denne kampen. Han ønsket selv å spille kampen, noe som er bra for ham.

– Jeg snakket med Danny før kampen, og han var ivrig etter å få kamptrening. Forhåpentligvis føler han nå at dette var nyttig for ham. Vi er her for å gi førstelagsspillere spilletid, og vi var henrykt over at Danny valgte å hjelpe oss. Forhåpentligvis hjalp vi ham også, avslutter Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]