Spillerbørs:Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

18. nov 2017 kl 18.06 Lars Frøsland

Mignolet 6 - Hadde veldig lite å gjøre, men tok det han skulle og var offensiv ved et par anledninger.

Alexander-Arnold 7 - En kjempekamp av 19-åringen, som var blant de beste tidlig i kampen, før Liverpool tok fullstendig kontroll. En moden forestilling av det unge talentet.

Klavan 6 - Lite å gjøre, men det han gjorde var bra. Fikk en enklere dag på jobben enn stopperkollega Lovren.

Lovren 7 - En god kamp – og en viktig revansj fra kroaten. Var offensiv og hadde full kontroll på Sotons angrepsspillere. Etter en tøff periode på og utenfor banen, var dette viktig for selvtilliten.

Moreno 7 - En ny god kamp av venstrebacken, som endelig har funnet seg til rette i Liverpool. Er stadig med fremover, selv om han har litt å gå på teknisk.

Wijnaldum 6 - Nederlenderen gjør lite feil, og bidrar til ro på midtbanen. Kunne kanskje utfoldet seg enda mer kreativt.

Henderson 6 - Kapteinen leverer en bra kamp, og er spesielt viktig i gjenvinningen. Har litt å gå på kreativt og teknisk.

Coutinho 8 - En god kamp, som han kroner både med assist og scoring. Ikke hans beste kamp, men han er effektiv og viser hvor viktig han her for Liverpool.

Salah 8 - Premier Leagues toppscorer. Hvem hadde trodd det? Mannen fra Egypt putter to og har spilt seg inn i The Kops hjerte. Lukter på 9'rn, Liverpools beste.

Mané 6 - Han har mye å gå på, men det var herlig å se ham på banen, etter skaden han pådro seg i landslagspausen. Klarte seg bra, men uten å dominere.

Firmino 7 - En typisk Firmino-kamp. Jobber, vinner ballen, åpner rom og skaper farligheter, men uten å score selv. En ekstremt viktig spiller for Liverpool.

Can - Prøver seg offensivt, men får ikke til allverdens. Virket dog spillesugen.

Oxlade-Chamberlain - Kommer innpå i andre omgang, men uten å markere seg.

Milner - Kommer innpå mot slutten, men heller ikke han får tid til å vise seg frem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]