– Vi har ikke råd til å undervurdere dem

Jordan Henderson sier at 7-0 seieren over Maribor i Slovenia ikke betyr noe som helst foran kveldens kamp på Anfield.

1. nov 2017 kl 16.39 Einar Kvande

– Som lag har vi blitt kritisert denne sesongen, og det er fordi vi ikke har vært stabile nok, slår Liverpool-kapteinen fast i kampprogrammet «This is Anfield».

– Alle som har fulgt oss siden den første kampen mot Watford vet at vi har spilt bra nok, men resultatene har ikke stått i stil med spillet, og i Liverpool må du ha resultater å vise til, konstaterer Henderson.

– Nå gjenstår det to kamper før landskampavbrekket, og vi har sjansen til å vise at vi kan være stabile ved å vinne i tillegg til å spille bra.

– Det må vi gjøre mot Maribor i kveld, og jeg kan forsikre alle på Anfield at vi vet at dette blir en vanskelig kamp. Jeg spilte ikke i Slovenia, men på grunn av storseieren der er det en viss fare for at forventningene skrus i været, og folk tror at vi bare må møte opp for å vinne.

– Den tankegangen eksisterer ikke i vår garderobe, det kan jeg forsikre dere. Vi fikk det resultatet vi gjorde i Maribor på grunn av innstillingen vi hadde i 90 minutter. Det resultatet betyr ingenting når kveldens kamp sparkes i gang. Om noe, så gjør det Maribor enda farligere og til en mye større trussel for oss.

– Vi må ha den samme innstillingen i kveld, ellers vil vi ikke få det resultatet vi ønsker oss. Champions League er en nådeløs turnering, og dersom vi ikke spiller opp mot vårt beste som lag vil vi bli straffet.

– Uansett hvilke 18 spillere vil stiller med i troppen i kveld, vil hver eneste en av oss vite at vi må jobbe hardt for å vinne, avslutter Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]