Mike Gordon (FSG):- Vi prøvde å handle sist januar

En viktig representant for Liverpools eiere hevder at det blir stadig vanskeligere å gjøre kjøp i januar.

15. nov 2017 kl 08.05 Torbjørn Flatin

Det vil ikke berolige røde fans, snarere tvert i mot, meldingene som Mike Gordon kommer med via en bok skrevet av Rafael Honigstein om Jürgen Klopp.

Stemningen blant de trofaste på Anfield er at det ikke ble gjort nok på transfervinduet sist sommer, og at det er både håp, ønske og nok også forlangende om at det blir agert i neste vindu i januar.

Presidenten i FSG, som eier Liverpool FC, sier at de røde prøvde å styrke spillerstallen også sist januar, men at det ikke vil bli avveket fra de prinsipper man har. Underforstått at de spillerne Jürgen Klopp ønsket ikke var tilgjengelig.

«Jeg ville angret hvis vi ikke hadde prøvd å hente inn spillere, men det er klart at det gjorde vi», svarer Gordon på spørsmål om hvorfor det ikke ble handlet da man for eksempel visste at Sadio Mané skulle spille i Afrikamesterskapet. Resultatet ble en meget svak januar for Liverpool.

«Tilgjengeligheten av spillere i januarvinduet blir stadig mer begrenset. Det er nå avviket og ikke regelen om du greier å få inn noe», fortsetter Mike Gordon.

«Det er imidlertid virkelig viktig at du viser disiplin og forholder deg til dine prinsipper, og det er en av grunnene til at vi ikke styrket stallen. Vi prøvde, og det er tilfellet for alle transfervinduene. Vi ser hele tiden etter muligheter til å få en bedre spillertropp.

Under de siste fem transfervinduene i januar har Liverpool bare kjøpt eller lånt inn fire spillere, i Stephen Caulker, Marko Grüjic, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]