Vil hjelpe rekkekameraten til å score flere mål

Sadio Mané synes samspillet med Mohamed Salah fungerer veldig bra.

6. nov 2017 kl 08.24 Einar Kvande

Sadio Mané var tilbake etter skade mot West Ham lørdag kveld, og da gikk det ikke lang tid før han og Mohamed Salah spilte seg frem og scoret Liverpools første mål i kampen.

Salah har nå gjort 12 mål denne sesongen, og rekkekamerat Mané spår at det blir mange flere.

– Mohamed er en fantastisk signering for oss, slår Mané fast til Liverpool Echo.

– Alle er glade for å ha ham på laget. Vi forsøker å hjelpe ham til å score mål for laget, og han vil gjøre det. Han er en stor spiller.

– Jeg trives virkelig med å spille sammen med disse spillerne. Ikke bare de tre i angrepsrekka, men alle sammen.

– Nå ser vi frem til å spille flere kamper sammen, og gjøre noen gode kamper.

VM-kvalifisering

Nå skal imidlertid Mané slutte seg til det senegalesiske landslaget, som skal ut i et par VM-kvalifiseringskamper mot Sør-Afrika. Sist han var på landslagsoppdrag kom han hjem skadet.

– Det har ikke vært lett å være skadet. Det har ikke vært en bekymring bare for fansen, men så absolutt for meg også. Alle spillere elsker å spille. Du aksepterer at du blir skadet, og jobber hardt for å komme tilbake.

– Men jeg er veldig lykkelig nå. Det var ikke lett å være ute med skade, men det viktige nå er at jeg er tilbake. Jeg spilte en veldig god kamp mot West Ham, og vi vant.

– Kampene mot Sør-Afrika blir tøffe. De er i god form, og vi har stor respekt for dem. Vi vet vi selv har et godt lag, så vi kan slå dem.

– Jeg føler meg 100% skadefri nå, noe som var grunnen til at jeg spilte. Det finnes ingen unnskyldninger for meg. Jeg var skadet, men jeg jobbet hardt for å komme tilbake.

– Det er ikke nødvendig å snakke om hva det vil bety for oss at vi kvalifiserer oss for VM. Alle vet det. Spesielt er det viktig for fansen. Forhåpentligvis klarer vi det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]