NY KONTRAKT  U23-kaptein Corey Whelan skrev nylig under en ny kontrakt med Liverpool. Her er han i aksjon mot Stoke i Premier League Cup.

Årets siste ligakamp for U23-laget

Liverpool U23 spiller sin siste kamp i Premier League 2 i 2017 på akademiet i Kirkby i morgen.

Liverpool er vertskap for Swansea City i sin siste kamp i Premier League 2 før juleferien. Neil Critchleys mannskap leder divisjonen med seks poeng etter at Leicester på andreplass slo Everton tidligere denne uken.

Liverpool U23 har hatt en strålende første halvdel av sesongen, og ønsker selvsagt å ta juleferie med tre nye poeng. Swansea ligger på sjuendeplass av de 12 lagene i divisjonen.

Neil Critchleys lag skal imidlertid spille en kamp til før jul, mot PSV Eindhvoen i Premier League International Cup kommende tirsdagskveld.

TIDEN GÅR FORT  Neil Critchley synes ikke det er lenge siden hans lag møtte Swansea i ligaåpningen.

Møtte Swansea i ligapremieren

Liverpool U23 vant 2-0 over Swansea på bortebane i det som var åpningskampen i Premier League 2 denne sesongen. Danny Ings og Yan Dhanda gjorde målene.

– Det føles som det bare er to minutter siden vi spilte mot Swansea i vår første kamp for sesongen, på bortebane. Vi spilte veldig bra den kvelden. Nå går vi til denne kampen etter en veldig god prestasjon mot Sunderland på søndag, uttaler Critchley til Liverpoolfc.com.

– Swansea er inne i en brukbar resultatrekke, så vi forventer en tøff kamp som alltid. Ingen kamper er like, så det vil være dumt om vi tror at vi bare kan møte opp i morgen og forvente noe lignende som det som skjedde i Sunderland.

Første hjemmekamp på akademiet

– Dette blir første gang denne sesongen at vi spiller en hjemmekamp på akademiet. Det er fint å spille der, og vi ser derfor frem til denne hjemmekampen. 

– Onsdag signerte vår kaptein Corey Whelan en ny kontrakt, noe som er fantastiske nyheter for ham, og vi er alle glade på hans vegne. Han vil innse at han er blitt belønnet for den harde jobben han har lagt ned, men han vet også at det er mye mer hard jobbing i vente. Det fine med Corey er at han er fornuftig. Han tar ikke av, så han vil bare stå på videre og fortsette å jobbe hardt, avslutter Critchley.