1-0  Rhian Brewster scorer på volley mot PSV Eindhoven.

Brewster om den flotte volleyscoringen

Rhian Brewster øvde på volleyskudd under oppvarmingen, før han gjorde 1-0 på volley mot PSV Eindhoven.

Bare elleve minutter var gått av kampen da Brewster satte ballen i nettet bak PSV sin keeper på Prenton Park i går kveld.

– Jeg så at Lloyd Jones kom til å spille ballen til meg, forteller Brewster til Liverpoolfc.com.

17-åringen dempet fremspillet på brystet og skjøt umiddelbart lavt i venstre hjørne.

– Det var en flott ball fra Looyd, og jeg forsøkte bare å komme meg inn bak forsvaret deres. Jeg scoret på volley under oppvarmingen, så jeg tenkte at jeg bare kunne prøve. Heldigvis gikk ballen i mål, sier Brewster.

God sesong

2000-modellen har gjort sju mål på akademinivå denne sesongen. I går sørget han også for den målgivende pasning da Harry Wilson økte til 2-0.

– En scoring og en assist, jeg kan ikke forlange mer, sier han.

– Vi spilte en god kamp. Vi måtte slå tilbake etter 3-1 tapet for Swansea på fredag. Jeg synes vi klarte det bra.

Målforskjellen kan bli avgjørende

Selv om Liverpool U23 vant kampen 3-0 må de vente helt til midten av januar før de får vite om de når kvartfinalen i Premier League International Cup. Da spilles nemlig den siste kampen i gruppen, mellom PSV Eindhoven og Newcastle.

– Vi forsøkte å score mange mål i går kveld, for vi var klar over at målforskjellen kan bli avgjørende og vi visste at vi måtte vinne.

– Vi traff stolpen med en avslutning og vi hadde et straffespark som gikk i tverrliggeren. I tillegg gjorde keeperen deres flere gode redninger. Slik er fotballen av og til. Alt går ikke inn.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp. Vi presset bra, holdt på ballen på deres halvdel, og jeg kan ikke huske at de hadde særlig mange sjanser.