Brewster om den flotte volleyscoringen

Rhian Brewster øvde på volleyskudd under oppvarmingen, før han gjorde 1-0 på volley mot PSV Eindhoven.

20. des 2017 kl 14.15 Einar Kvande

Bare elleve minutter var gått av kampen da Brewster satte ballen i nettet bak PSV sin keeper på Prenton Park i går kveld.

– Jeg så at Lloyd Jones kom til å spille ballen til meg, forteller Brewster til Liverpoolfc.com.

17-åringen dempet fremspillet på brystet og skjøt umiddelbart lavt i venstre hjørne.

– Det var en flott ball fra Looyd, og jeg forsøkte bare å komme meg inn bak forsvaret deres. Jeg scoret på volley under oppvarmingen, så jeg tenkte at jeg bare kunne prøve. Heldigvis gikk ballen i mål, sier Brewster.

God sesong

2000-modellen har gjort sju mål på akademinivå denne sesongen. I går sørget han også for den målgivende pasning da Harry Wilson økte til 2-0.

– En scoring og en assist, jeg kan ikke forlange mer, sier han.

– Vi spilte en god kamp. Vi måtte slå tilbake etter 3-1 tapet for Swansea på fredag. Jeg synes vi klarte det bra.

Målforskjellen kan bli avgjørende

Selv om Liverpool U23 vant kampen 3-0 må de vente helt til midten av januar før de får vite om de når kvartfinalen i Premier League International Cup. Da spilles nemlig den siste kampen i gruppen, mellom PSV Eindhoven og Newcastle.

– Vi forsøkte å score mange mål i går kveld, for vi var klar over at målforskjellen kan bli avgjørende og vi visste at vi måtte vinne.

– Vi traff stolpen med en avslutning og vi hadde et straffespark som gikk i tverrliggeren. I tillegg gjorde keeperen deres flere gode redninger. Slik er fotballen av og til. Alt går ikke inn.

– Jeg synes vi gjorde en god kamp. Vi presset bra, holdt på ballen på deres halvdel, og jeg kan ikke huske at de hadde særlig mange sjanser.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]