SOLOMÅL:  Philippe Coutinho scoret kampens første mål, etter å først ha truffet stolpen.

SpillerbørsenCoutinho strålte da Liverpool igjen spilte festfotball på bortebane

I dag var det mange som var gode, men en liten brasilianer var best.

Simon Mignolet 7

Gjør et par gode redninger og virker trygg. En god kamp etter at han sto over med skade sist.

Joe Gomez 7

Engelskmannen blir bare bedre og bedre. Solid og trygg bakover, og har også kommet seg betraktelig offensivt.

Ragnar Klavan 7

Ny solid forestilling av Ragnar Klavan, som har gjort sakene sine veldig bra i Joel Matips skadefravær. Har på ingen måte spilt seg ut av laget.

Dejan Lovren 8

God defensivt, og scorer også sitt første mål i 2017 med en flott stupheading etter corner. Er uheldig som får dømt frispark mot seg for en glimrende takling på Joshua King i første omgang.

Andy Robertson 7

Er bedre offensivt enn defensivt. Skotten er en spennende backtype som alltid er er med fremover. Får seg en målgivende på scoringen til Philippe Coutinho.

Georginio Wijnaldum 7

Veldig solid av Wijnaldum, som vinner mye dueller og er trygg i pasningsspillet. Ser ut til å trives i denne rollen.

Jordan Henderson 8

Kapteinen har fått mye kjeft denne høsten, men i dag var han strålende, både offensivt og defensivt. Tar tak og vinner duellene.

Alex Oxlade-Chamberlain 8

God kamp av Alex Oxlade-Chamberlain, som har spilt seg opp de siste månedene. Bidrar med mye, og er uheldig som ikke får en scoring når han vinner tilbake ballen, gjør alt selv og setter den i stolpen.

Mohamed Salah 8

Raphael Honigstein sa det bra på Twitter: «Mohamed Salah er i ferd med å bli Arjen Robben. Han drar seg innover og skyter mot lengste. Alle vet det, men klarer ikke å stoppe det». Scorer sitt 20. mål for sesongen, på 26 kamper. I dag kunne han hatt flere.

Philippe Coutinho 9- Liverpools beste

Brasilianeren er fantastisk igjen i dag. Vil ha mye ball, scorer et flott mål, setter et frispark i stanga, og kunne fort hatt flere målgivende en den ene han får til landsmann Roberto Firmino. I kveld er han verdensklasse igjen.

Roberto Firmino 8

Veldig god kamp av brassen, som løper mye og strekker Bournemouth-forsvaret. Får både scoring og målgivende, i tillegg å spille alle rundt seg gode.

Adam Lallana

Får sitt andre innhopp for sesongen, tre uker etter forrige gang. Virker litt rusten, men minuttene vil ha gjort han godt.

Danny Ings

Nær ved å score etter bare minutter på banen!

Dominic Solanke

Kommer inn og kommer seg til et par muligheter. Den ene er stor, når han ikke får avsluttet skikkelig fra god posisjon.