– Det er et kompliment til oss at WBA kom for å ta ett poeng

Ragnar Klavan mener at West Bromwich sin taktikk på Anfield vitnet om frykt for Liverpool.

14. des 2017 kl 19.38 Einar Kvande

Ragnar Klavan nekter å se svart på situasonen etter to uavgjortkamper på Anfield, selv om han innrømmer at 1-1 mot West Bromwich var en frustrerende affære for alle røde.

– Dette føltes som et tap igjen, akkurat som forrige kamp, men slik er fotballen, og du må stå på videre. Neste kamp kommer allerede på søndag, noe som er bra for oss, sier Klavan til Liverpoolfc.com.

– Resultatene kan komme av at motstanderen vår spilte bra, eller at de hadde litt flaks. I fotball vil du oppleve både gode og ikke fullt så gode dager, fortsetter han filosofisk.

Hadde ballen klart mest

Liverpool hadde 70% ballinnehav mot The Baggies og skapte 14 sjanser mot gjestenes seks.

Klavan mener at West Bromwich kom til Anfield for å ta det ene poenget, og var fornøyd med det.

– Det er et stort kompliment til oss at de kommer hit for å spille uavgjort. Det var det eneste de var interesserte i, mener estlenderen.

– Det er et vitnesbyrd om at vi er på riktig vei, spiller godt og hele tiden er farlige. Men som alltid er det viktig å lykkes selv på disse litt dårligere dagene.

Ser fremover

Liverpool trodde de hadde gjort seiersmålet da innbytter Dominic Solanke satte ballen i mål fra kloss hold etter 82 minutter, men dommeren dømte frispark for gjestene for en hands på Liverpool-spissen.

– Du er din egen lykkes smed. I de to siste kampene har vi sløst bort fire poeng, og det er synd. Men vi må stå på videre, for vi spiller bra, skaper sjanser og målene vil komme igjen.

– Som sagt er neste kamp like rundt hjørnet, og vi må fokusere på den. Vi vil ta med oss det som var bra i denne kampen, og forsøke å forbedre det som ikke var så bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]