– Det var synd vi ikke klarte å følge opp den fine førsteomgangen

Ragnar Klavan hadde tatt ett poeng mot Arsenal før kampen, men er skuffet over resultatet slik kamputviklingen ble.

23. des 2017 kl 13.48 Einar Kvande

– Ser vi på førsteomgangen, hvordan vi startet kampen og måten vi spilte på både i angrep og forsvar, så må jeg beskrive dette som to tapte poeng, sier midtstopper Klavan til Liverpoolfc.com.

– Samtidig, om man ser hele kampen under ett, og tar i betraktning det som skjedde i andre omgang, så var kanskje uavgjort rettferdig. Begge lag gjorde tre mål. Vi slapp Arsenal inn i kampen igjen, erkjenner estlenderen.

– Etter at vi hadde gått opp i 2-0 scoret Arsenal i neste angrep. Det ga dem masse energi, og de fikk publikum i ryggen som støttet dem.

Spilte bra

Klavan synes det var synd med de individuelle feilene, da han mener at laget opptrådte bra som kollektiv.

– Totalt sett var vi veldig gode både defensivt og offensivt. Alle gjorde jobben sin. Vi scoret og skapte sjanser, så det var veldig synd vi lot dem komme inn i kampen igjen i annen omgang.

– Det er selvsagt Arsenal vi snakker om. Det er en toppklubb, og de har masse kvaliteter i sitt lag. Men vi er likevel litt skuffet over uavgjort. Før kampen hadde vi nok tatt det ene poenget, men slik kampen forløp, og spesielt førsteomgangen, sitter jeg igjen litt skuffet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]