KAMPKLAR:  Liverpool U18 møter Hartlepool United i FA Youth Cup.

Første FA Youth Cup-kamp under Steven Gerrard

Steven Gerrards unggutter møter Hartlepool United onsdag kveld.

En time før førstelaget tar imot West Bromwich på Anfield, skal Steven Gerrards U18-lag spille borte mot Hartlepool United i FA Youth Cup.

Det unge Liverpool-laget har enda ikke tapt en kamp i hjemlig serie denne sesongen. Det eneste tapet på 19 kamper denne sesongen har kommet på kunstgresset i Moskva. 

I helgen spilte laget 2-2 borte mot Manchester United, etter å ha fått en mann utvist midt i første omgang. Likevel var det surt, da utligningen til United kom veldig sent.

– Jeg er veldig stolt. Når du kommer under mot Manchester United og har ti menn er det en tøff oppgave, men spillerne mine gjorde sitt beste, og klarte det, sa Gerrard etter kampen ifølge Liverpool Echo

Håper på Brewster og Woodburn

I starten av november sa Gerrard at han kom til å spørre Jürgen Klopp veldig fint om å få bruke Rhian Brewster og Ben Woodburn når FA Youth Cup skulle sparkes i gang.

Begge spilte og imponerte da U23-laget slo Sunderland 4-1 i helgen.

– Brewster er Neil Critchley sin spiller, ikke min, selv om han fortsatt er ung nok til å falle inn i denne aldersgruppen. Forhåpentligvis vil han være tilgjengelig for Youth Cup når den trekningen er gjort. Jeg kommer til å spørre Jürgen veldig fint om å få bruke Ben Woodburn og Rhian, sa Gerrard.

Liverpool har vunnet FA Youth Cup tre ganger. 1996, 2006 og 2007. De siste årene er det Chelsea som har dominert, med seier i 2010, 2012, 2014, 2015, 2016 og 2017.

Hartlepool United mot Liverpool spilles onsdag kl. 20.00 på Victoria Park.