Klopp med mer informasjon om van Dijk:- Han ønsket bare å komme til Liverpool

Liverpools manager sier at rekordkjøpet Virgil van Dijk har så godt som alt det en dominerende midtstopper skal ha.

30. des 2017 kl 11.11 Torbjørn Flatin

- Han ønsket å komme hit hundre prosent og det var veldig viktig, forklarer Jürgen Klopp om Liverpools sagnomsuste handel av Virgil van Dijk for £75M.

- Tenk deg at du er en fotballmann og det er noen klubber som er på jakt etter noen og ikke er redd for å bruke penger. Han ønsket imidlertid bare å komme til Liverpool og til ingen andre.


Har det aller meste

- Jeg vil ikke uttale meg om det siden jeg er fortsatt ikke sikker på hva jeg kan si uten å ha en advokat til stede etter hva som skjedde sist sommer, svarte Klopp videre til Liverpool Echo på om han var helt sikker på at han ville sikre seg van Dijk.

- Første gang jeg så ham spille var for Celtic, men det var først under hans tid med Southampton hvor jeg virkelig fikk se ham i flere kamper.

På spørsmål om hva Virgil van Dijk kan bringe svarte Jürgen Klopp:
- I dette landet må du være forberedt på mye. Heading er noe som er veldig viktig. For oss er det å spille fotball veldig viktig. Fart er veldig viktig siden vi da han stå høyt i noen situasjoner. Å være årvåken er noe annet som betyr mye.

- For meg har han så godt som alt det.


- Vil bli hundre prosent

- Han var i virkelig god form, så ble han skadet noe som verken var bra for spilleren eller Southampton.

- Spillere som han behøver tid før de er tilbake hundre prosent fysisk, og jeg tror det er noe alle kunne se under første halvdel av denne sesongen.

- Han vil utvikle seg videre med oss. Jeg vet ikke hvor mye tid han vil behøve siden vi spiller annerledes enn Southampton.

- Vi har ikke mye tid til å trene, selv om det er litt tid mellom Everton og Manchester City, fortsetter Klopp og antyder at van Dijk vil gå igjennom en aldri så liten pre-season på Melwood.

- Det er så mye han fortsatt behøver å arbeide med, men han har en vidunderlig alder (26 år).

- Dette er et langtidsprosjekt og jeg føler ikke behov for å forsere noe. Når han er hundre prosent kan vi bruke ham.

- Vi vil sørge for at han blir hundre prosent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]