FEIRER  Matty Virtue har akkurat gjort Liverpools tredje mål mot PSV.

Har fortsatt sjansen til å nå kvartfinalen

Liverpool U23 vil i løpet av januar finne ut om de når kvartfinalen i Premier League International Cup.

Den siste kampen i Liverpool U23 sin gruppe i Premier League International Cup spilles nemlig en gang i midten av januar. Det er fortsatt ikke fastsatt noen endelig dato for kampen mellom PSV Eindhoven og Newcastle, som vil avgjøre Liverpools videre skjebne.

Bare de seks gruppevinnerne og de to beste toerlagene vil få spille kvartfinaler. 

– Vi håper å bli et av kvartfinalelagene, for vi ønsker å spille så mange kamper som mulig i andre halvdel av sesongen. Vi ønsker å oppnå suksess. Vi ønsker å vinne, og vi ønsker å vinne kamper som betyr noe, sier U23-lagets manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi har aldri klart å ta oss videre fra gruppespillet i denne turneringen tidligere, men nå har vi en brukbar mulighet til å gjøre det, legger han til.

Liverpool hadde kniven på strupen foran kampen mot PSV Eindhoven på Prenton Park i går kveld. Kampen måtte vinnes om drømmen om en kvartfinale skulle leve videre. Og vant gjorde Liverpool ettertrykkelig, med 3-0.

Nydelig scoring

Rhian Brewster åpnet showet med en strålende volleyscoring , og han var også nest sist på ballen da Harry Wilson økte ledelsen. Matty Virtue satte punktum med Liverpools tredje for kvelden.

– Jeg synes vi spilte fantastisk fra første minutt av. Vi spilte med høy intensitet, og PSV fikk det vanskelig mot oss. Vi var aggressive i gjennvinningspresset, spilte i lengderetningen, var i førersetet og spilte på deres banehalvdel store deler av kampen.

– Etter en dårlig kamp mot Swansea leverte vi en helt annen kamp mot PSV. Når denne spillergruppen spiller på denne måten er de vanskelige å få has på.

– Rhian Brewster gjorde et fantastisk mål. Vi snakket om dette med å ikke være redde for å avslutte før kampen. Vi ønsket å variere spillet og la dem gjette hva vi kom til å foreta oss. Det gjorde vi hele kvelden.

– Det andre målet kom på en flott kontring, og så gjorde Matty vårt tredje mål. Vi hadde noen fantastiske trekk, og det eneste som var skuffende var at vi ikke gjorde flere enn tre mål.

Målforskjellen kan bli avgjørende

– Spillerne viste en flott respons og karakterstyrke ved å slå tilbake etter tapet for Swansea. Jeg er henrykt over prestasjonen over hele fjøla. Hele laget leverte en topp prestasjon.

– Jeg ble litt frustrert mot slutten på grunn av det store antallet sjanser vi skapte uten å score. Jeg håper dette ikke blir avgjørende for vår videre skjebne, for vi fikk ikke den seiersmarginen vi fortjente, avslutter Critchley.