TAPTE:  West Bromwich tapte borte mot Swansea i helgen.

Har ikke vunnet en fotballkamp siden august

Kun målforskjell holder West Bromwich over streken.

West Bromwich har hatt en forferdelig sesong så langt. Laget startet sesongen strålende med seier hjemme mot Bournemouth og borte mot Burnley, men etter det har ikke laget vunnet en eneste ligakamp.

Forrige ligaseier kom så langt tilbake som 19. august!

14 uten seier

Siden den gang har laget spilt 14 kamper uten å vinne. Sju av de kampene har endt med tap. Nå ligger «the Baggies» på 17. plass på tabellen. Kun bedre målforskjell holder dem over West Ham, som har sluppet inn vanvittige 32 mål til nå.

West Bromwich har sluppet inn 22, som er kun to mer enn Liverpool, men har kun scoret 12 mål på 16 ligakamper så langt.

Mohamed Salah har altså scoret flere ligamål i Premier League denne sesongen enn hele laget til Alan Pardew til sammen.

Lagets toppscorere er Jay Rodriguez og Salomon Rondon, som begge har tre nettkjenninger. Matt Phillips og Hal Robson-Kanu har begge scoret to hver, mens Nacer Chadli, Jonny Evans, Sam Field, Ahmed Hegazi, James Morrison og Claudio Yacob har ett hver.

Pulis mistet jobben

Tony Pulis ble manager for West Bromwich i 2015, men mistet jobben 20. november etter kun fire seire på de 22 siste Premier League-kampene.

Inn har Alan Pardew kommet. Han har ledet laget i to kamper. Det endte 0-0 hjemme mot Crystal Palace, og med 1-0 tap borte mot Swansea.

WBA har levert svake resultater mot topp seks-lagene denne sesongen. De tapte 2-0 borte mot Arsenal, 3-2 hjemme mot Manchester City, 4-0 hjemme mot Chelsea og spilte 1-1 mot Tottenham. I tillegg har de tapt 2-1 hjemme mot Manchester City i ligacupen.

Onsdagens kamp er på Anfield. På fremmed gress vant «the Baggies» sin første bortekamp denne sesongen, men siden det har det blitt to uavgjorte og fem tap.

Kampen på Anfield har avspark kl. 21.00, men går ikke på TV. Den sendes i opptak på TV 2 Sport Premium 3 kl. 23.00 onsdag kveld.