– Har nå en benk som er en toppklubb verdig

Jamie Carragher hyller Klopp for rotasjonsvalgene han har tatt i det siste.

4. des 2017 kl 11.09 Arve Vassbotten

Jamie Carragher mener Jürgen Klopp har lært av sine to første desember-måneder som Liverpool-sjef, og hyller hvordan han nå roterer på laget i den hektiske fotballmåneden.

Klopp har tatt sjansen på å hvile nøkkelspillere i det siste, og er likevel ubeseiret i seks kamper på rad i Premier League, og har fem seire på disse kampene.

Liverpool er nå også oppe på fjerdeplass igjen etter å ha passert både Tottenham og Arsenal.

Liverpool-legenden mener laget vil tjene på byttene som er gjort i de to viktige kampene mot Spartak Moskva og Everton denne uken.

5-6 endringer hver kamp

– De er i veldig god form. Liverpool er ødeleggende framover med Salah og Firmino, som nå scorer mange flere mål.

– Det er viktig for Liverpool at dette er Jürgen Klopps andre fulle sesong i engelsk fotball. Januar var et mareritt for Liverpool siste sesong på grunn av skader, at de mistet formen, og at Sadio Mané dro bort. Men denne sesongen roterer han mye mer, han gjør 5-6 endringer hver kamp. Det er ikke enkelt å gjøre det riktig, og det gjør at man lett kommer under massiv kritikk, sa Jamie Carragher på Super Sunday på Sky Sports.

– Men han lykkes med det nå, og bytter spillere til rett tid. Han har en benk nå som er en toppklubb verdig - det hadde han ikke sist sesong, mener Carragher.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]