FANTASTISK:  Liverpool spilte fantastisk angrepsfotball mot Spartak Moskva.

Spillerbørs:I kveld var de virkelig «the Fab Four»

Liverpool spilte helt fantastisk angrepsfotball da Spartak ble knust.

Loris Karius 7 - Gjør et par gode redninger. Har en helt håpløs involvering når han ruser ut og enten overvurderer egen fart eller undervurderer Joe Gomez sin, men slipper unna. Det mest positive er de raske igangsettingene, som er gull verdt i et så kontringssterkt lag.

Joe Gomez 7 - En kontrollert og god kamp av unge Gomez. Spiller den første timen på høyrebacken, og får en komfortabel siste halvtime som stopper.

Dejan Lovren 7 - Solid og trygg, og en ganske rolig dag på kampen. Får hvile den siste halvtimen.

Ragnar Klavan 7 - Igjen solid og trygt. Ser også ut til å ha øvd inn et trekk der han skal slå den lange mot Mané på høyre, og det fungerte.

Alberto Moreno 7 - Spiller en solid førsteomgang, før han må ut med det som så ut til å være en vridning i ankelen. Tar til tårene når han må ut, og forhåpentligvis er det ikke alvorlig.

Gini Wijnaldum 8- Spiller en god kamp sentralt på midtbanen. Er veldig klar over hvilke arbeidsoppgaver han har i denne rollen, og håndterer den veldig bra.

Emre Can 7 - Tyskeren er solid og spiller bra sammen med Wijnaldum. Får seg et gult kort tidlig som gjør at han mister den første kampen i sluttspillet.

Philippe Coutinho 9 - En fantastisk kamp av brasilianeren, som scorer sitt første hattrick for klubben, og er den tredje Liverpool-spiller som scorer hattrick i Champions League, etter Michael Owen og Yossi Benayoun. Veldig fin straffe, to flotte scoringer fra åpent spill, og lykkes omtrent med alt han prøver på i kveld. Mer av det samme på søndag, Phil! Liverpools beste.

Mohamed Salah 8 - Er involvert i flere av scoringene, og er veldig nær ved å score flere mål selv før det endelig sitter på slutten. Egypteren er i strålende form.

Sadio Mane 8 - Scorer to mål, der den ene er en tap-in, og den andre er en helt fantastisk volley. Er involvert i flere av scoringene, og gjør kanskje sin beste kamp etter at han kom tilbake fra skaden.

Roberto Firmino 9 - Bobby var helt fantastisk i kveld. Brassen går i dueller, presser, gjør alle rundt seg utrolig gode, og i kveld blir det også mål og målgivende. Han er så viktig, og så god.

James Milner 8 - Kommer inn for en skadet Alberto Moreno før pause, og var med det tilbake på venstrebacken han spilte på forrige sesong. Spiller en fantastisk andreomgang, med tre målgivende!

Trent Alexander-Arnold 7 - Kommer inn for Dejan Lovren etter en time, da Joe Gomez gikk inn sentralt. Var uheldig som ikke hadde en målgivende til Daniel Sturridge.

Daniel Sturridge - Et godt innhopp av spissen. Ble snytt for et straffespark, og hadde målgivende til Sadio Mané. Spiller for lite til å få karakter.

Del

Spillerbørs

06.05.2018 20:05

Spillerbørsen:Mané friskest på en tung dag

Liverpools spillere virket preget av et hardt kamp-program og få bytter på laget de siste kampene, i bortemøtet med Chelsea.

24.04.2018 23:30

Spillerbørs:Fenomenal mot gamleklubben

Mohamed Salah herjet fullstendig i den første semifinalekampen.

21.04.2018 15:39

SpillerbørsRuvet i egen 16-meter

Les vår vurdering etter 2-2 mot WBA.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+