Spillerbørs:I kveld var de virkelig «the Fab Four»

Liverpool spilte helt fantastisk angrepsfotball da Spartak ble knust.

6. des 2017 kl 23.04 Arild Skjæveland

Loris Karius 7 - Gjør et par gode redninger. Har en helt håpløs involvering når han ruser ut og enten overvurderer egen fart eller undervurderer Joe Gomez sin, men slipper unna. Det mest positive er de raske igangsettingene, som er gull verdt i et så kontringssterkt lag.

Joe Gomez 7 - En kontrollert og god kamp av unge Gomez. Spiller den første timen på høyrebacken, og får en komfortabel siste halvtime som stopper.

Dejan Lovren 7 - Solid og trygg, og en ganske rolig dag på kampen. Får hvile den siste halvtimen.

Ragnar Klavan 7 - Igjen solid og trygt. Ser også ut til å ha øvd inn et trekk der han skal slå den lange mot Mané på høyre, og det fungerte.

Alberto Moreno 7 - Spiller en solid førsteomgang, før han må ut med det som så ut til å være en vridning i ankelen. Tar til tårene når han må ut, og forhåpentligvis er det ikke alvorlig.

Gini Wijnaldum 8- Spiller en god kamp sentralt på midtbanen. Er veldig klar over hvilke arbeidsoppgaver han har i denne rollen, og håndterer den veldig bra.

Emre Can 7 - Tyskeren er solid og spiller bra sammen med Wijnaldum. Får seg et gult kort tidlig som gjør at han mister den første kampen i sluttspillet.

Philippe Coutinho 9 - En fantastisk kamp av brasilianeren, som scorer sitt første hattrick for klubben, og er den tredje Liverpool-spiller som scorer hattrick i Champions League, etter Michael Owen og Yossi Benayoun. Veldig fin straffe, to flotte scoringer fra åpent spill, og lykkes omtrent med alt han prøver på i kveld. Mer av det samme på søndag, Phil! Liverpools beste.

Mohamed Salah 8 - Er involvert i flere av scoringene, og er veldig nær ved å score flere mål selv før det endelig sitter på slutten. Egypteren er i strålende form.

Sadio Mane 8 - Scorer to mål, der den ene er en tap-in, og den andre er en helt fantastisk volley. Er involvert i flere av scoringene, og gjør kanskje sin beste kamp etter at han kom tilbake fra skaden.

Roberto Firmino 9 - Bobby var helt fantastisk i kveld. Brassen går i dueller, presser, gjør alle rundt seg utrolig gode, og i kveld blir det også mål og målgivende. Han er så viktig, og så god.

James Milner 8 - Kommer inn for en skadet Alberto Moreno før pause, og var med det tilbake på venstrebacken han spilte på forrige sesong. Spiller en fantastisk andreomgang, med tre målgivende!

Trent Alexander-Arnold 7 - Kommer inn for Dejan Lovren etter en time, da Joe Gomez gikk inn sentralt. Var uheldig som ikke hadde en målgivende til Daniel Sturridge.

Daniel Sturridge - Et godt innhopp av spissen. Ble snytt for et straffespark, og hadde målgivende til Sadio Mané. Spiller for lite til å få karakter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]