FANTASTISK:  Liverpool spilte fantastisk angrepsfotball mot Spartak Moskva.

Spillerbørs:I kveld var de virkelig «the Fab Four»

Liverpool spilte helt fantastisk angrepsfotball da Spartak ble knust.

Loris Karius 7 - Gjør et par gode redninger. Har en helt håpløs involvering når han ruser ut og enten overvurderer egen fart eller undervurderer Joe Gomez sin, men slipper unna. Det mest positive er de raske igangsettingene, som er gull verdt i et så kontringssterkt lag.

Joe Gomez 7 - En kontrollert og god kamp av unge Gomez. Spiller den første timen på høyrebacken, og får en komfortabel siste halvtime som stopper.

Dejan Lovren 7 - Solid og trygg, og en ganske rolig dag på kampen. Får hvile den siste halvtimen.

Ragnar Klavan 7 - Igjen solid og trygt. Ser også ut til å ha øvd inn et trekk der han skal slå den lange mot Mané på høyre, og det fungerte.

Alberto Moreno 7 - Spiller en solid førsteomgang, før han må ut med det som så ut til å være en vridning i ankelen. Tar til tårene når han må ut, og forhåpentligvis er det ikke alvorlig.

Gini Wijnaldum 8- Spiller en god kamp sentralt på midtbanen. Er veldig klar over hvilke arbeidsoppgaver han har i denne rollen, og håndterer den veldig bra.

Emre Can 7 - Tyskeren er solid og spiller bra sammen med Wijnaldum. Får seg et gult kort tidlig som gjør at han mister den første kampen i sluttspillet.

Philippe Coutinho 9 - En fantastisk kamp av brasilianeren, som scorer sitt første hattrick for klubben, og er den tredje Liverpool-spiller som scorer hattrick i Champions League, etter Michael Owen og Yossi Benayoun. Veldig fin straffe, to flotte scoringer fra åpent spill, og lykkes omtrent med alt han prøver på i kveld. Mer av det samme på søndag, Phil! Liverpools beste.

Mohamed Salah 8 - Er involvert i flere av scoringene, og er veldig nær ved å score flere mål selv før det endelig sitter på slutten. Egypteren er i strålende form.

Sadio Mane 8 - Scorer to mål, der den ene er en tap-in, og den andre er en helt fantastisk volley. Er involvert i flere av scoringene, og gjør kanskje sin beste kamp etter at han kom tilbake fra skaden.

Roberto Firmino 9 - Bobby var helt fantastisk i kveld. Brassen går i dueller, presser, gjør alle rundt seg utrolig gode, og i kveld blir det også mål og målgivende. Han er så viktig, og så god.

James Milner 8 - Kommer inn for en skadet Alberto Moreno før pause, og var med det tilbake på venstrebacken han spilte på forrige sesong. Spiller en fantastisk andreomgang, med tre målgivende!

Trent Alexander-Arnold 7 - Kommer inn for Dejan Lovren etter en time, da Joe Gomez gikk inn sentralt. Var uheldig som ikke hadde en målgivende til Daniel Sturridge.

Daniel Sturridge - Et godt innhopp av spissen. Ble snytt for et straffespark, og hadde målgivende til Sadio Mané. Spiller for lite til å få karakter.

Del

Spillerbørs

23.01.2018 00:13

Spillerbørs:Mangel på kreativitet og tempo

Liverpool hadde ballen klart mest i Wales, men klarte aldri å få hull på byllen.

14.01.2018 19:39

Spillerbørs:Det harde presset ble avgjørende

De tre på midtbanen la ned en enorm innsats, mens de tre fremme sto for artisteriet. Det var mange kandidater til bestemannsprisen i dag.

05.01.2018 23:14

Spillerbørs:Drømmedebut for van Dijk

Rekordsigneringen viste hvorfor Jürgen Klopp gjorde ham til en rekordsignering.

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+
25.02.2018 kl 09:00

– Jeg ba Klopp om råd

Andy Robertson har hevet sitt spill til et nytt nivå, og fremstår nå som bankers på venstrebacken.

+
25.02.2018 kl 07:43

– Dette var kjente takter

Engelske aviser er imponert over Liverpools oppvisning mot West Ham.

+
25.02.2018 kl 06:15

– Liverpool peiler seg inn mot to Serie A-spillere

Jürgen Klopp vil være ute etter en defensiv midtbanespiller og en keeper i sommer.

+