Vi fulgte pressekonferansen– Matip løper igjen, men er uaktuell

Simon Mignolet vil stå mot Bournemouth. Lallana er tilbake.

15. des 2017 kl 13.37 Arild Skjæveland

På søndag spiller Liverpool borte mot Bournemouth. Kl. 14.00 skal Jürgen Klopp møte pressen og komme med siste nytt på skadefronten.

Se pressekonferansen i vinduet over, eller følg denne saken hvor vi oppdaterer om hva manageren sier.

Skadesituasjonen

– Matip er på god vei. Han løper ute igjen, men er ikke tilgjengelig til denne kampen. Det samme gjelder for Clyne, mens vi må vente og se med Sturridge. Alberto er uaktuell. Han var på sykkelen i går. Det går bra med ham, men ikke bra nok.

– Vi fikk noen smeller i West Brom-kampen, som Joe Gomez men bør bli klar. Milner og Robertson har også smeller, men bør være ok.

– Simon er OK, mens Adam Lallana er tilbake og i normal trening. Han bør minst kunne være i troppen om ingenting skjer.

Om rotasjon

– Jeg leste ikke kritikken, så jeg vet ikke om den. Slik er jobben. Vi må sørge for at vi har spillerne så klare som mulig for spesifikke kamper. Vi mener fortsatt at troppen gir oss den muligheten.

– Selv spillerne jeg roterer har to kamper i uka, heller enn tre kamper i uka. Vi hadde en veldig viktig kamp mot Moskva og kunne ikke tenke på noe annet. Andre lag kunne hvile spillere da.

Kampen mot West Bromwich

– Vi har hatt to uavgjortresultat, men to helt ulike kamper. Vi spilte veldig bra mot Everton men fikk ikke resultatet. Mot West Brom fortjente vi ikke flaks. Det var en dårlig kamp.

– For ni dager siden var alt fantastisk. Nå kan jeg se i øynene deres (til journalistene) at vi har store problemer, så vi får bare prøve på nytt.

– Jeg tenker alltid på hvordan vi spiller. Dersom vi hadde vunnet 1-0 ville det ikke gjort prestasjonen noe bedre. Vi må spille bedre enn vi gjorde mot West Brom.

Keeperplassen

Loris Karius sto mot West Bromwich, men Mignolet vil være tilbake på søndag.

– Simon Mignolet vil stå i mål mot Bournemouth.

Kampen mot Bournemouth

– Jeg har sett flere av kampene til Bournemouth, og de har ikke alltid fått poengene de har fortjent. Det vil uten tvil bli en tøff kamp.

– Jeg så kampen mot Manchester United. De spilte veldig bra. 4-4-2, bra defensiv struktur og god fotball.

Overgangsmarkedet som åpner igjen i januar

– Overganger tenker vi på hele tiden, men ikke bare for januar. Sommervinduet kommer også - men det er ikke noe å si om det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]