Klopp meget fornøyd med comeback

Jürgen Klopp berømmet sine spillere etter å ha snudd kampen mot Leicester, og mente det var en av sesongens beste prestasjoner fra hans menn.

30. des 2017 kl 20.56 Torbjørn Flatin

Liverpool kom under etter bare tre minutter mot Leicester, men Jürgen Klopp var svært fornøyd med hvordan hans elever håndterte det og kom unna med tre poeng etter en 2-1 seier.

- Du ønsker ikke å komme under 1-0, men hvis du kommer under med 1-0 så tidlig i kampen da ønsker det en slik reaksjon som jeg så i kveld. Det var den beste reaksjonen vi har vist så langt etter å ha kommet under med 1-0, det var fantastisk.

- Jeg så ikke en nervøs spiller eller noen form for negativ reaksjon. Vi holdt det gående, skapte og skapte og skapte, og spilte briljant fotball.

- Vi var sterke defensivt. Den største styrken til Leicester er kontringsspillet og hurtige forflytninger. Hvis du er under med 1-0 da passer det dem som hånd i hanske og gjør det enda vanskeligere. Jeg likte virkelig 1.omgangen for å være ærlig, bortsett fra resultatet.

- Så lenge du ikke slipper inn da vil vi alltid få muligheter til å score. Det er hva vi gjorde, vi scoret to fantastiske mål. Det var føltes rettferdig og godt, slik at jeg er veldig fornøyd.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]