Klopp og LFC godt forberedt til hektisk weekend

Liverpools manager krysser fingrene for at det ikke blir flere skader og fokuserer på Leicester før han tenker på Burnley 48 timer senere.

28. des 2017 kl 14.01 Torbjørn Flatin

Liverpool møter Leicester hjemme på Anfield lørdag kl 16.00, før de blir kamp i Burnley 48 timer senere. Burnley har for øvrig samme scenario med bortekamp i Huddersfield førstkommende lørdag.

Til Liverpools hjemmeside antyder Jürgen Klopp at han ikke vil tenke på det to kampene som helhet angående laguttaket, men stille best mulig mot Leicester for så å ta en «vareopptelling» før turen til Lancashire to dager senere.

- Vi må konsentrere oss helt om kampen mot Leicester, og etter Leicester har vi noen timer til å se hvem som er tilstrekkelig friske og raske til å spille mot Burnley. Etter det vil jeg så ta ut laget mot Burnley, forklarer Klopp.

- Det hele vil avhenge av skader. Vi føler oss godt forberedt. Det var heller ikke slik at vi ikke var forberedt foran denne perioden i fjor, men vi fikk skader på feil tidspunkt. Vi har skader nå også, men forhåpentligvis slipper vi flere framover.

- Hvis vi har hele troppen samlet er vi klare for det aller meste. Nå forbereder vi oss på Leicester.

- Den største forandringen siden Claude Puel (manager) har kommet inn er at det er blitt et mer spillende lag. Det er nok en tøff utfordring. Denne perioden av sesongen er tøff for oss alle og du må være beredt.

- Faktisk er det noe jeg liker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]