Kveldens kamp sendes kun i opptak

Skal du se Liverpool - WBA i kveld, må du vente til klokken 23.00.

13. des 2017 kl 13.01 Arild Skjæveland

Liverpool tar imot formsvake West Bromwich Albion på Anfield i kveld. Den kampen får vi ikke se direkte på TV. TV 2 må velge kampen som produseres fra England, og denne gang er det West Ham mot Arsenal.

Dersom en klarer å koble seg av internett i noen timer, kan en følge West Ham - Arsenal på TV 2 Sport Premium 2 uten scoringsvarsler fra de andre kampene, og se Liverpool i opptak på TV 2 Sport Premium 3 kl. 23.00.

Blir endring fra 2019

I februar skal TV-rettighetene selges for perioden 2019-2022. I de nye pakkene som selges, ligger det inne at det blir kamper lørdag kveld med avspark kl. 20.45, samt fritt valg der TV-selskapene kan sende samtlige kamper fra midtukerundene fra og med 2019.

Dermed slipper en det som har vært praksis de siste sesongene, der en kun får én kamp direkte.

Andre gang denne sesongen

I kveld spilles den 17. serierunden. Kun én Liverpool-kamp har norske supportere gått glipp av på direktesendt TV denne sesongen. Det var bortemøtet med Stoke for to uker siden, da de helrøde vant 3-0.

I fjorårets sesong var det fire kamper som ikke ble sendt direkte på norsk TV. Det var én kamp i ligacupen, én i FA cupen, og ligakampene borte mot Middlesbrough og hjemme mot Bournemouth.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]