SVAKT  Liverpool U23 spilte langt under pari mot Swansea på fredag.

Må vinne for å komme til kvartfinalen

Liverpool U23 er vertskap for PSV Eindhoven i Premier League International Cup i kveld.

Etter seier over Newcastle United og tap for Sparta Praha i de to første kampene i Premier League International Cup må Liverpool U23 slå PSV Eindhoven i kveldens kamp på Prenton Park om Neil Critchleys mannskap skal nå kvartfinalen i turneringen. 

Det er seks grupper med fire lag i hver gruppe i den innledende fasen av Premier League International Cup, og bare gruppevinnerne og de to beste toerlagene går videre til kvartfinalene.

Sesongens dårligste kamp

Neil Critchleys mannskap tapte 3-1 for Swansea i ligaspillet på fredag, og vil nå satse på å reise kjerringa i sin aller siste kamp dette kalenderåret.

– Swansea-kampen var trolig vår dårligste kamp for sesongen. Det ble gjort feil i alle lagdeler, uttaler Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi må være ærlige med oss selv når vi reflekterer over den kampen. Vi må studere de tingene vi må gjøre bedre, for alt for mange spilte under pari.

– I kveld må vi starte kampen mye bedre, og dette er vi opptatt av i forberedelsene til matchen. Dette er en flott kamp for oss, for vi må vinne den for å gå videre fra gruppespillet, konkluderer Critchley.

Liverpool U23 vs PSV Eindhoven U23 har avspark klokken 20.00 på Prenton Park, og blir vist direkte på LFCTV og LFCTV GO.