Må vinne for å komme til kvartfinalen

Liverpool U23 er vertskap for PSV Eindhoven i Premier League International Cup i kveld.

19. des 2017 kl 08.58 Einar Kvande

Etter seier over Newcastle United og tap for Sparta Praha i de to første kampene i Premier League International Cup må Liverpool U23 slå PSV Eindhoven i kveldens kamp på Prenton Park om Neil Critchleys mannskap skal nå kvartfinalen i turneringen.

Det er seks grupper med fire lag i hver gruppe i den innledende fasen av Premier League International Cup, og bare gruppevinnerne og de to beste toerlagene går videre til kvartfinalene.

Sesongens dårligste kamp

Neil Critchleys mannskap tapte 3-1 for Swansea i ligaspillet på fredag, og vil nå satse på å reise kjerringa i sin aller siste kamp dette kalenderåret.

– Swansea-kampen var trolig vår dårligste kamp for sesongen. Det ble gjort feil i alle lagdeler, uttaler Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi må være ærlige med oss selv når vi reflekterer over den kampen. Vi må studere de tingene vi må gjøre bedre, for alt for mange spilte under pari.

– I kveld må vi starte kampen mye bedre, og dette er vi opptatt av i forberedelsene til matchen. Dette er en flott kamp for oss, for vi må vinne den for å gå videre fra gruppespillet, konkluderer Critchley.

Liverpool U23 vs PSV Eindhoven U23 har avspark klokken 20.00 på Prenton Park, og blir vist direkte på LFCTV og LFCTV GO.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]