Mustafi er tilbake

Shkodran Mustafi er tilbake etter skade, men Arsene Wenger vil ikke si om det medfører at han går tilbake til en trebacksrekke.

21. des 2017 kl 12.06 Einar Kvande

Shkodran Mustafi har vært ute med skade siden han haltet av banen i Arsenals 3-1 tap for Manchester United, og Arsene Wenger la etter det om til et mer tradisjonelt forsvar med fire bak. Nå er Mustafi skadefri, og kan bli involvert mot Liverpool i morgen kveld.

– Mustafi bør være i god nok form til å være tilgjengelig til fredagens kamp, uttalte Wenger under sin pressekonferanse.

– Jeg har ikke bestemt meg for formasjon ennå, men vi er i stand til å bruke begge systemene, så det blir opp til meg å ta avgjørelsen. Skal vi spille med fire bak, eller bare tre, eller med fem?

– Det må jeg analysere grundig. Jeg må også til en viss grad gjette hvem som kommer til å spille for Liverpool. Det er ikke alltid de samme spillerne, så dette avhenger av hvem de stiller med.

– De har plenty med offensive spillere. De har forandret mye på laget den siste tiden, så det er vanskelig å gjette. Det viktigste er uansett at vi leverer en god prestasjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]