Pardew ønsker å låne Ings

West Bromwich-manager Alan Pardew legger ikke skjul på at han har Liverpool-angriper Danny Ings på ønskelisten.

13. des 2017 kl 00.32 Einar Kvande

The Telegraph melder at Alan Pardew skal i møte med West Bromwich-direktørene på fredag for å diskutere overgangsmål, og på ønskelisten til den ferske WBA-manageren står Liverpools Danny Ings.

Telegraph skriver at Pardew vil ha et møte med tenisk direktør Nick Hammond senere i uken for å diskutere strategien for transfervinduet i januar. Pardew ønsker seg mer angrepskraft i laget, og har derfor Ings på sin radar.

Ings fikk sitt første innhopp i Premier League for sesongen da han fikk noen minutter på banen i søndagens Merseyside-derby. West Bromwich ønsker å låne Ings, dersom Liverpool går med på å låne ut spilleren.

– Jeg vil være dum om jeg sier at jeg ikke liker Danny Ings, for det gjør jeg. Det var synd han fikk den skaden og måtte kjempe seg tilbake. Alle ønsker ham lykke til, siteres Pardew.

– Jeg har ikke engang tenkt på januar denne uken, på grunn av det tette kamp-programmet. Men jeg har oppsøkt Nick Hammond for å avtale et møte for å diskutere dette senere i uken, så på fredag kan jeg kanskje gi dere litt mer informasjon om hva vi vil forsøke å få til.

Onsdag kveld kommer altså Pardew til Anfield med sitt WBA-mannskap, etter å ha tatt bare ett poeng på sine to første kamper som Albion-manager.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]