– Rotasjon gir oss friske bein

Jordan Henderson mener at Liverpool nå får betalt for Jürgen Klopps rotasjonspolitikk.

3. des 2017 kl 11.06 Einar Kvande

Jürgen Klopp gjorde seks endringer på laget fra 3-0 seieren over Stoke til 5-1 seieren i Brighton. Det med den viktige Champions League-kampen mot Spartak Moskva i tankene. Kaptein Jordan Henderson var en av spillerne som var tilbake i startoppstillingen på Amex Stadium, etter at han ble hvilt mot Stoke.

– Roteringen har fungert bra så langt. Vi gjorde nok en gang seks forandringer på laget. Alle ser bra ut, og har friske bein, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

– Selvsagt blir du skuffet når du ikke får spille, men du må sørge for at du er klar til å komme inn eller klar for å spille neste kamp. Det har fungert bra for oss, og nå må vi fortsette slik, legger han til.

Viktig Champions League-kamp

Spillerne har allerede øynene rettet mot den viktige kampen mot Spartak Moskva på onsdag.

– Vi står foran en ny viktig kamp i midtuken. Vi må bare fortsette å spille på den måten vi har gjort de siste ukene, og holde den gode resultatrekken gående. Klarer vi det, blir det en fin kveld på Anfield.

Kapteinen sier seg meget godt fornøyd med 5-1 seier i Brighton. Vertenes største tap på Amex Stadium noensinne.

– Totalt sett spilte vi veldig bra i 90 minutter. Vi kontrollerte kampen med ballen i laget, og scoret noen strålende mål. Defensivt synes jeg vi var solide.

– Kontringen i forkant av vårt andre mål var briljant. De tre på topp, Salah, Firmino og Coutinho, sørget for fantastiske mål. Nå må vi fortsette slik som lag. Vi skal som sagt ha en viktig kamp i midtuken, og må holde koken videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]