SpillerbørsSalah best igjen!

Les vår børs etter den dramatiske kampen i London.

22. des 2017 kl 22.58 Lars Frøsland

Mignolet 4 - Gjør en fryktelig tabbe på Arsenals andre scoring. Hva tenker han på der? Var usikker ellers, og hadde ingen god dag på jobben. Endel svake utspill kan nevnes.

Gomez 4 - Gir nærmest bort Arsenals redusering, når han står og ser på at Sanchez scorer. Fryktelig svakt av ham – og det er kanskje det som spolerer matchen.

Klavan 6 - Gjør en helt grei kamp, men enkelte skumle klareringer fikk LFC-fansen til å puste dypt.

Lovren 6 - Hakket vassere enn sin stopperkollega, men heller ikke han maktet å stoppe Arsenals 6-7 superminutter.

Robertson 6 - Gjør lite feil, og slår endel farlige innlegg. Imponerende at han tar dette nivået såpass greit – samtidig fremstår han som et andrevalg bak Moreno.

Can 6 - Bruker musklene sine bra og roer ned «skumle» situasjoner. Dessverre er han litt for tung, og spolerer noen angrep med svake touch.

Henderson - Måtte av tidlig, trolig en hamstringskade.

Milner 6 - Kommer inn for Henderson, og gjør en grei kamp. Som alltid legger han ned masse innsats, men det skorter litt på det kreative.

Coutinho 7 - Brassen scoret med hode! Det er ikke ofte for lille Coutinho. Slår noen fantastiske pasninger, men blir sliten og litt anonym.

Salah 8 - Skaper farligheter på farligheter – scorer igjen. For et kjøp han har vært for Liverpool. Han er litt slurvete i dag, men ingen lett match på Emirates for Salah.

Mané 6 - Farten hans skaper trøbbel for Arsenals backfirer, men hadde han vært i bedre form, hadde han hatt målgivende og scoring i dag. Slurver for mye - og touchet sitter dårlig.

Firmino 7 - God, som alltid, og scorer det viktige 3-3-målet. Ikke helt opp mot sitt beste, men en god kamp av den smilende brasilianeren.

Wijnaldum - kommer innpå uten å markere seg særlig.

Oxlade-Chamberlain - Får noen minutter mot gamleklubben, uten å gjør særlig mye ut av seg på den lille tiden han fikk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]