Salah er skadefri og klar til innsats mot Arsenal

Treningsfraværet i går er oppklart.

21. des 2017 kl 14.09 Einar Kvande

Premier Leagues toppscorer, Mohamed Salah, er skadefri og klar til å spille mot Arsenal fredag kveld. Det opplyser James Pearce i Liverpool Echo.

Egypteren var ikke å se på bildene fra onsdagens trening på Melwood, noe som førte til spekulasjoner omkring hans helsetilstand.

Det er imidlertid ingen grunn til panikk. Echo forstår det slik at Salah fikk hvile deler av økten, da Jürgen Klopp ikke ønsker å ta unødige sjanser med sin toppscorer.

Pearce melder at Salah ikke har noen form for skadeproblemer, og forventes å starte kampen mot Arsenal i morgen kveld. Sommerkjøpet til 36,9 millioner pund er den eneste i Liverpool-troppen som har figurert i samtlige 18 ligakamper så langt denne sesongen.

Salah har forøvrig en god statistikk mot Arsenal. Hans første mål i England kom mot The Gunners da han var Chelsea-spiller, i en 6-0 seier på Stamford Bridge i mars 2014. Han nettet også i Liverpools 4-0 seier over Arsene Wengers mannskap i august.

Salah står så langt bokført med 14 ligamål for Liverpool. Bare to Liverpool-spillere har gjort flere mål for klubben i Premier League før jul: Luis Suarez med 19 i 2013/14 og Robbie Fowler med 16 i 1995/96 og 15 i 1994/95.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]