Klopp med pressekonferanse:Joël Matip er skadet

Jügen Klopp avslørte i dag at Joël Matip har pådratt seg en skade, og er trolig uaktuell for kampen mot Brighton.

1. des 2017 kl 13.09 Einar Kvande

Om Evertons nye manager Sam Allardyce

– Jeg har en historie med Sam fra da vi besøkte Sunderland. Han sa noe etter kampen, og måtte ro kraftig som en følge av det. Det er bra for oss når Everton gjør det bra, men ikke bedre enn oss. Det er bra for byen.

Om Mark Hughes påstand om at Martin Atkinson ikke bør få dømme i helgen

– Jeg kan forstå hvorfor han er forbannet. Det var første gang denne sesongen vi hadde flaks i en situasjon. Jeg har sett det om igjen, og dersom Simon hadde fått rødt kort kunne vi ikke ha argumentert mot det. Men det er dommerne som tar avgjørelsene. Jeg har stor respekt for Mark Hughes, og jeg skjønner at han vurderer dette som et avgjørende øyeblikk i kampen.

Om Mohamed Salah

– Jeg er en veldig positiv person, men jeg er kun interessert i neste kamp. Mo er i god form, og forhåpentligvis vil han beholde den gode formen. Det er kanskje en overraskelse for noen engelskmenn at en spiller som har vært god i en annen liga også kan være god i England!?

Om at Salah nå sammenlignes med Luis Suarez

– Jeg har stor respekt for Suarez. Han er en Liverpool-legende, men han er ikke Liverpool-spiller lenger. Jeg trenger ikke å sammenligne spillere, så det er jeg ikke interessert i å gjøre.

Om Brighton

– Det er en klubb vi ikke har spilt mot tidligere mens jeg har vært her. Jeg forsøker å finne ut mer om dem. Jeg har sett en video om The Brighton Kop. Den var kul. Vi drar dit nå. De er ikke et kontringslag og ikke et lag som slår bare langt, men de har raske vinger og teknisk gode spillere. Det var en interessant analyse. De har hatt flere gode resultater. De er et veldig bra lag. De har alt et lag som nylig rykket opp trenger.

Om rotering

– Først må jeg vite hvem som er skadefri, og så kan jeg ta ut laget. Spillerne må vise meg hver dag at de ønsker å være involverte.

Om skadesituasjonen

– Joël Matip kjente på en muskelskade etter Stoke-kampen, og det ser ut som han er ute mot Brighton. Adam Lallana bygger seg opp igjen etter sin siste skade. Ragnar Klavan er forhåpentligvis ikke syk lenger. Vi har ikke så mange alternativer i forsvaret. Vi tar de endelige avgjørelsene etter dagens treningsøkt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]