Sturridge er blitt syk

Det skal ikke lenger være hamstringproblemer, men sykdom, som holder Daniel Sturridge ute av spill.

20. des 2017 kl 16.00 Einar Kvande

Joël Matip og Daniel Sturridge regnes som tvilsomme til fredagens kamp mot Arsenal, mens Jürgen Klopp regner med at Adam Lallana er klar til innsats etter et kort innhopp mot Bournemouth.

Midtstopper Matip har stått over de fem siste Liverpool-kampene på grunn av en adductorskade, mens Sturridge ikke har spilt for førstelaget siden han var innbytter i 7-0 seieren over Spartak Moskva for to uker siden. Først var det en stram hamstring som holdt spissen ute av spill. Nå er det sykdom.

– Joël var tilbake i trening i går, fortalte Klopp under sin pressekonferanse i ettermiddag.

– Etter kamper får vi alltid noen reaksjoner, så vi må se an situasjonen til flere av spillerne. For øyeblikket ser det ut til at Daniel Sturridge må stå over, for han er blitt litt syk, eller var det. Men han kan rekke det også. Jeg er ikke sikker. Ellers er de langtidsskadede spillerne uaktuelle.

– For Joël Matip ser det positivt ut. Men jeg er ikke sikker på om han blir klar til Arsenal-kampen. Jeg er imidlertid ganske sikker på at han blir tilgjengelig til kampene etter den.

Må bygge opp kampformen til Lallana

Adam Lallana var tilbake mot Bournemouth, hvor han fikk sitt andre innhopp for sesongen og spilte de siste 20 minuttene i 4-0 seieren. Klopp var imponert over det han så, og bekreftet at Lallana også er tilgjengelig til kampen mot The Gunners.

– Han var aggressiv. Det tok 10 sekunder eller noe slikt før han fikk gult kort.

– Han er tilbake, og det er bra. Han trenger minutter på banen nå. Vi får se hvordan vi løser det. Han er ikke klar for tre kamper på rad hvor han spiller 90 minutter, men vi kan bruke ham i spesifikke perioder, og forhåpentligvis klarer vi å få orden på kampformen hans steg for steg, for det er det eneste han mangler nå.

– Men selv i de få minuttene han var på banen kunne alle se hvilken god spiller han er. Det er veldig gode nyheter for oss at han er tilbake.

Moreno fortsatt flere uker unna comeback

Klopp hadde dessverre ingen tilsvarende gode nyheter om Alberto Moreno, som skadet ankelen mot Spartak Moskva.

– Dessverre er han ikke engang ute på banen igjen ennå, så det kan fortsatt ta noen uker før han er tilbake i spill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]