Utelukker ikke rotasjon også på keeperplass

Jürgen Klopp ville ikke garantere Simon Mignolet startplass etter tabben mot Arsenal.

24. des 2017 kl 08.50 Arve Vassbotten

Til tross for 13 strake kamper uten tap, har Simon Mignolet igjen blitt et samtaleemne etter tabben på Granit Xhakas utligningsmål mot Arsenal.

Jamie Carragher er blant de som i etterkant har gått ut å sagt at Liverpool ikke vil være tittelutfordrer før de får en bedre keeper.

Også Jürgen Klopp innrømmet at det var en tabbe av Mignolet rett etter kampen.

– Vi får se

– Hva vil dere at jeg skal si om det? Han feilberegnet den, vi feilberegner ting mye oftere enn en profesjonell keeper og akkurat i dette øyeblikket var det han som ble overrasket. Slik er det bare, vi trenger ikke gjøre det større enn det er. Det var ett mål, og som med de andre to så følte jeg at vi ikke skulle sluppet de inn.

– Xhaka kan skyte mange flere ganger som det og Simon ville ha reddet 99,9 prosent av alle gangene, men ikke i kveld, sa Klopp.

Tabben kommer litt over et år siden Mignolet tok over plassen som førstekeeper fra Loris Karius etter at sistnevnte gjorde en rekke tabber sist sesong.

Denne sesongen har Mignolet stått 17 av 19 Premier League kamper. Men spørsmålet er om Karius nå igjen vil få sjansen mellom stengene i flere kamper enn i cupene.

Da Jürgen Klopp i etterkant av Arsaenal-kampen fikk spørsmål om rotasjonen de neste kampene også kan involvere keeperplassen, svarte han ikke skråsikkert på at Mignolet vil få fornyet tillit.

– Vi får se, vi får se. Jeg tar ikke beslutninger om hvem som starter akkurat nå, sa Klopp ifølge Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]