– Vi kunne ha scoret mange flere

Jürgen Klopp var naturlig nok storfornøyd med resultatet i Bournemouth.

17. des 2017 kl 21.15 Arild Skjæveland

Scoringer av Philippe Coutinho, Dejan Lovren, Mohamed Salah og Roberto Firmino gjorde at Liverpool klatret opp igjen på 4. plass i Premier League, etter 4-0 seieren mot Bournemouth.

– Jeg er selvsagt fornøyd. Dette er et vanskelig sted å komme til, og dersom du ikke er så konsentrert og fokusert som vi var i dag så er det umulig å få med seg noe herfra, sa Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Vi kontrollerte kampen i andreomgang, og havnet aldri i trøbbel. Bournemouth hadde bare den ene sjansen, mens vi hadde mange flere sjanser enn de vi scoret på, så jeg synes det var rettferdig at de ikke fikk uttelling på sin - noe som har skjedd veldig ofte imot oss. Jeg er veldig fornøyd med det vi viste i dag, sier manageren.

Tilbake i topp fire

Etter kampene som ble spilt 16.00 lørdag var Liverpool nede på 7. plass på tabellen. Etter at Tottenham tapte stort borte mot City klatret Liverpool opp på 6. plass uten å spille selv. Med seier i dag gikk de forbi både Arsenal og Burnley, og opp igjen på fjerdeplass.

– Vi kunne ikke komme høyere på tabellen enn det i dag. Det var klart at vi ville komme på fjerdeplass dersom vi vant, så ja, jeg er fornøyd med det, men det er ikke noe jeg har tenkt særlig mye på om jeg skal være ærlig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]