HØYDRAMATISK:  Liverpool gjorde det langt mer dramatisk enn det trengte å være mot Arsenal mener James Milner.

– Vi må spille kjedeligere i den posisjonen

James Milner tok et ærlig oppgjør med Liverpools mangel på kynisme på stillingen 2-0.

Er det én ting man ikke kan klage på etter Liverpools besøk på Emirates fredag kveld, så er det mangelen på drama. Liverpool så ut til å kontrollere kampen og gikk opp til 2-0 ved Mohamed Salah etter 52 minutter. Men de neste 388 sekundene vil enhver som har en liverbird på brystet helst slippe å bli mint på. Fra å styre kampen mot en komfortabel seier, raknet det fullstendig og Arsenal snudde 0-2 til 3-2-ledelse. 

– Jeg synes at når vi er i en slik situasjon må man klare å holde kampen ut. Man må være kjedeligere. Det er da det er på tide å stramme til og ikke gjøre feil i fem minutter, sa James Milner om øyeblikket da Liverpool gikk opp i tomåls ledelse. 

Begynner å bli en kjenningsmelodi

– Alle målene var vår feil, og det er noe vi trenger å lære av for det begynner å bli en kjenningsmelodi.

– Vi spiller bra fotball når vi går i angrep, men vi trenger å skru av det i 5-10 minutter. Vi må vurdere situasjonen når det er på tide å beholde ballen litt mer istedenfor å prøve å kontre hver eneste gang. Mot et godt lag på dette nivået blir man straffet, mente visekapteinen.