3-1-seier for Liverpool U18

McAuley, Camacho og Simmonds scoret i seieren mot Wolves.

18. feb 2017 kl 14.25 Arve Vassbotten

Liverpool U18 er nå på tredjeplass på tabellen etter 20 runder, etter at de slo Wolverhampton 3-1 hjemme på Kirkby lørdag formiddag.

McAuley, Camacho og Simmonds scoret målene for Liverpool, som manglet sin kaptein Conor Masterson, som for tiden er på La Manga med førstelaget.

Glen McAuley ble spilt fram av Neco Williams på det første målet. Wolves utlignet etter en dårlig periode av Liverpool ved Joshua Hesson, og det var også resultatet til pause.

I andre omgang hadde McAuley to andre store sjanser, som ble reddet. Men Rafa Camacho fant etter hvert nettmaskene, da han fyrte løs fra rundt 20 meter.

Okera Simmonds satte inn det tredje målet etter et innlegg fra Adam Lewis, som McAuley headet videre.

Liverpool lag: Caoimhin Kelleher, Neco Williams, Anthony Driscoll-Glennon, Rhys Williams, George Johnston, Liam Coyle (kaptein), Okera Simmonds, Abdi Sharif, Glen McAuley, Jordan Hunter (Adam Lewis 71 min), Rafael Camacho. Innbyttere: Adam Lewis, Ben Williams, Marley Blair, Kris Owens.