– Benteke koster 30 millioner pund

Liverpool slipper ikke Christian Benteke billig selv om han går en usikker fremtid i vente.

30. jun 2017 kl 20.16 Marius Rabben

Flere klubber i Premier League håper de kan få Belgia-spissen på tilbud fordi han ikke er førstevalget til Jürgen Klopp, men klubbeierne i Fenway Sports Group (FSG) står fast på at de ikke føler seg tvunget til å selge.

Derfor kommer de heller ikke til å gå med på en redusert pris for 25-åringen, skriver Telegraph.

Interesse fra London

DYR:
DYR:  Liverpools eiere nekter å la Benteke dra for en billig penge i sommer.

FSG har merket seg «ekstraordinære priser» for spillere i England, og nekter å la seg overkjøre på markedet – særlig med den lukrative TV-avtalen i bakhånd.

Crystal Palace-manager Alan Pardew er ifølge avisen blant dem som er interessert i angriperen. Hovedstadslaget må imidlertid betale 30 millioner pund hvis Benteke skal skifte klubb i sommer.

Legger ingen klubben den summen på bordet, vil Liverpool trolig beholde spissen.

Tar praten etter EM

Selv har kraftspissen uttalt at han skal snakke med Jürgen Klopp om fremtiden etter europamesterskapet, hvor Belgia er i kvartfinalen, men agenten sier han forventer at Benteke blir.

Landslagsspilleren, som ble Liverpools nest dyreste kjøp i historien da han kom for 32,5 millioner pund fra Aston Villa i fjor sommer, har også fortalt at han ønsker å bli værende og kjempe om en plass på laget.

Liverpool signerte nylig Sadio Mané fra Southampton, og har Danny Ings, Daniel Sturridge og Divock Origi tilgjengelig foran en sesong hvor det ikke skal spilles europacupfotball på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]